• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 09 Mart 2023 11:55

‘Siyaset uzlaşı işidir’

‘Siyaset uzlaşı işidir’
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Siyaset bir uzlaşı işidir. Siyasette birlik ve beraberlik için, ülke için zaman zaman farklı görüşler ortaya konmalıdır ama önemli olan Türkiye Cumhuriyetidir.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve İl Yönetimini ağırladı. İlk konuşmayı yapan İl Başkanı Karacan, Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıyla beraber Başkan Böcek’e iade-i ziyarette bulunduklarını ifade etti.

 

Millet İttifakı’nın kolay kolay dağılacak bir ittifak olmadığının altını çizen Karacan, “İçinden geçtiğimiz sürecin son aşamasında geldiğimiz güzel durumla ilgili hep birlikte daha güzel günlere yol almak için başkanımızı ziyaret etmek istedik. Deprem felaketinden sonra bir de Millet İttifakı ile ilgili süreç yaşandı. Ama göründüğü gibi Millet İttifakı öyle kolay kolay dağılacak bir ittifak değil. Milleti masada temsil eden her türlü fikre saygılı, aynı zamanda memleketin geleceği için çabalayan her türlü fedakarlıktan bulunmaktan kaçınmayan sağlam ayaklarla kurulmuş bir masadır. Bunu da değerli Genel Başkanlar ülkenin geleceği için masada gösterdi. Bizlere düşende önümüzdeki süreçte bu birlikteliği çok daha güzel şekilde yerelde gösterebilmektir. Hep beraber yürüdüğümüz yolda yine devam ediyoruz. Allah daha güzel günlere hep beraber ulaşmayı nasip etsin inşallah” dedi.

 

İYİ İŞLER YAPTIK

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Böcek, Millet İttifakı olarak ülkemizde ve Antalya’da yaşanan tüm olumsuzluklarda iyi işler yaptıklarını ve bir çok yaraya merhem olmaya çalıştıklarını belirterek, “Biz bu birlikteliğimizle Türkiye’de yüzde 50’ye yakın nüfusu değil yüzde yüzünü memnunu etmeye çalışıyoruz. Biz önce bize destek olanlara, bizi aday gösterenlere, çalışma arkadaşlarımıza ve oy verenlere  teşekkür ettik. Sonra oy veren vermeyen bütün arkadaşlarımızın emrinde olacağımızı söyledik ve olduk. Kimseyi ötekileştirmeden, tüm paydaşlarımızla, sivil toplum üyelerimizle, meslek odalarıyla beraber yönetmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

 

SİYASET BİR UZLAŞI İŞİDİR

Millet İttifakı’nın 6’lı Masasının, birçok toplantı yaparak bu günlere geldiğini hatırlatan Böcek, şöyle devam etti: “Siyaset bir uzlaşı işidir. Siyasette birlik ve beraberlik için, ülke için zaman zaman farklı görüşler ortaya konmalıdır ama önemli olan Türkiye Cumhuriyetidir. Bu düşünce ile son günlerde bazı beklentisi olanlara çok büyük bir mesaj verdik. Millet İttifakı her şeye rağmen devam etme kararı almıştır. Birlikte yönetim işte budur. Her görüşten insanımız bir araya gelmiş, kimseyi ötekileştirmeden birlikte yürüme kararı almıştır. Hep birlikte güzel katkılar koyduk. Bu anlamda bu birlikteliğimiz ülkemiz için hayırlı olacaktır. 4 yıldır yapmakta olduğumuz çalışmaları aynı azim ve kararlılıkla yapmaya devam edeceğiz.

 

Kubilay ELDEMİRCİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.