• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 22 Mayıs 2023 14:36

Şeytanın aklına gelmez

Şeytanın aklına gelmez

Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğünce, il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla gerçekleştirilen başarılı operasyonlarına tüm hızıyla devam ediyor. Emniyet ekiplerinin aldığı istihbarat doğrultusunda şüphelilerin araçları ve üst aramasında, satılmak üzere bulunan pek çok uyuşturucu maddenin ele geçirildiği belirtildi. 

Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü birimlerinin uyuşturucu arzını önleyerek, il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağını kurutmaya yönelik sürdürdüğü başarılı operasyonlar devam ediyor.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Manavgat Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından F.Z.C. ve A.T. isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiaları üzerine bir operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda araç direksiyonunda bulunan gizli bölme içerisinde esrar maddesi, göz lensi kutusu, şarjlı matkap kutusu ve şarj bataryaları içerisinde ise metamfetamin maddesinin ele geçirildiği belirtildi.

F.Z.C. ve A.T. isimli şahısların “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandığı bilgisi verildi. Antalya Emniyet Teşkilatı’nın Antalya’da uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yürüttüğü başarılı çalışmalarına aynı kararlılıkla, aralıksız bir şekilde devam edeceği belirtildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.