• SUR YAPIIIIIII
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 29 Mart 2024 16:07

Seçmene oy çağrısı

Seçmene oy çağrısı

Yıldız Mahallesi'nin tek kadın muhtar adayı Sema Ebiloğlu, vatandaşı oy kullanmaya çağırırken "Demokrasinin en güzel örneklerini gelin hep birlikte gösterelim" dedi.

KONUŞMA SIRASI SEÇMENDE

Muhtar adayı olarak gece gündüz çalıştıklarını ve kendilerini anlattıklarını dile getiren Sema Ebiloğlu, "Bugüne kadar bizler konuştuk ama artık biz susuyoruz ve Pazar günü seçmen konuşacak.  Yıldız Mahallesi'nde yüksek katılımlı bir seçim olması adına mahalle komşularımızı sandığa giderek oy kullanmaya çağırıyorum" ifadelerini kullandı.

SEVİYELİ SEÇİM TEMENNİSİ

"Bir oydan ne olacak?" denilmemesi gerektiğini dile getiren Yıldız Mahallesi Muhtar adayı Sema Ebiloğlu, "Demokrasinin bir gereği olarak sandığa gideceğiz ve Büyükşehir, ilçe belediye ile birlikte 5 yıl hizmet edecek olan muhtarı hep birlikte seçeceğiz. Bizler ekibimizle birlikte bugüne kadar kapı kapı gezerek kendimizi ve yapacaklarımızı anlattık. Düzgün, seviyeli bir seçim olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

BİR OY ÇOK ŞEY DEĞİŞTİRİR

Yıldız Mahallesi'nin birbirini tanımayan insanların yaşadığı bir mahalle değil bir aile gibi olması adına yola çıktıklarını belirten Sema Ebiloğlu, "Bir kadın muhtar adayı olarak bizler dersimizi çok iyi çalıştık ve Yıldız'a kadın eli değmesinin zamanının gelip geçtiğini söylüyoruz. Artık kaybedecek zaman yok. Bir oy çok şey değiştirir. Bunu unutmadan sandık başına gidelim ve oylarımızı kullanalım" çağrısında bulundu.

Haber: Yalçın KÜÇÜK