• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 14 Ağustos 2023 11:07

SAĞLIKTA İNDİRİM ANLAŞMASI

SAĞLIKTA İNDİRİM ANLAŞMASI

Tüm Reklamcı ve Ajanslar Derneği TÜRAB, üyeleri ve sektörü için avantajlı anlaşmalar yapmaya devam ediyor.

 

Reklam sektörünü çatı derneği TÜRAB, üyeleri ve yakınları için avantaj içeren anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Avantajlı yakıt anlaşmasından sonra sağlık alanında da OFM Hastanesi ile protokol imzalandı. TÜRAB Yönetim Kurulu Başkanı Salim Güneş ve üyelerinin ziyaret ettiği OFM Hastanesi Başhekimi Dr. Cem Mutlu, sağlık alanında faydalanılacak detayları paylaştı.

 

ÜYE VE YAKINLARI FAYDALANACAK!

 

Üyeler ve birinci derece (Anne, baba, eş ve çocuk) yakınlarının faydalanabileceği anlaşma kapsamında, Antalya OFM Hastanesi’nde tahlil, tetkik ve ileri tanı yöntemlerinde yüzde 15 indirim uygulanacak. Laboratuvar tetkikleri, radyolojik tetkikler, tedavi işlemlerinde oluşan farklardan da yüzde 15 indirimin uygulanacağı anlaşma kapsamında bazı hizmetlerde ise indirim, sözleşme dışında bırakıldı.

 

HER ALANDA AVANTAJLI ANLAŞMALAR YAPIYORZ!

 

Anlaşma ile ilgili OFM Hastanesi Başhekimi Dr. Cem Mutlu ve ekibine teşekkür eden TÜRAB Başkanı Salim Güneş, dernek olarak her alanda yaptıkları anlaşmalar ile üyelerinin menfaatine yönelik adımları attıklarını, bu adımların da daha da sıklaşacağınız söyledi. Yaşanan ekonomik şartların herkesi ciddi şekilde zorladığını aktaran Güneş, yapılacak bu türde indirimleri kişi ve kurum ekonomisine katkı sağlayacağınız belirtti.