• SUR YAPIIIIIII
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 29 Ağustos 2023 12:09

Saç tasarımında çığır açıyorlar

Saç tasarımında çığır açıyorlar

Kurulduğu günden bu yana büyük başarılara imza atan ve adeta saç tasarımını sil baştan başlatan Kamil Zor Academy Türkiye’nin dört bir yanını gezerek eğitim vermeye devam ediyor.

Bir yandan eğitimler veren diğer yandan yeni saç tasarımlarını tanıtan Kamil Zor Academy diğer yandan da yarışmalar düzenleyerek hem eğlendiriyor hem eğitiyor.

Erzurum Berberler Ve Kuaförler Esnaf Odası’nın davetlisi olarak Erzurum’a giden Kamil Zor Academy burada da güzel işlere imza attı.

Kamil Zor Academy bünyesindeki Nefes Show Team ekibi gösterileri ile adeta nefesleri keserken muhteşem sahne performansı ile büyük beğeni topladı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyonda Türkiye’nin ilk altın kemer ödüllü yarışması da gerçekleştirildi.

Birbirinden muhteşem koreografilerle beraber dans gösterisinin gercekleştiği bu muhteşem show kuaförlük ve moda dünyasında büyük bir görsel şölen yarattı.
Kamil Zor Academy nefes show grubu koordinatörü Serpil Tanrısever’in hazırladığı sahne programında nefes show ekibinde Antalya’yı temsilen Saliha Yazıcı ve Ülkü Ağdacı Antalya Kumlucu’dan ekip içinde yer alıyor.

Erzurum programında Serpil Tanrısever, Saliha Yazıcı, Ülkü Erdoğan, Melike Sevgili Kaygısız, Hafsa Öztürk, Ömer Çirik ve sürpriz dans gösterisiyle Kamil Zor’da bu muhteşem showu oluşturdu…

Haber: Yalçın KÜÇÜK