SİYASET Haber Girişi : 04 Aralık 2023 15:21

Polat CHP’ye katıldı

Polat CHP’ye katıldı

İş insanı Berna Polat, CHP’ saflarına katıldı. Polat’ın parti rozetini Genel Başkan Özgür Özel taktı. Polat, “CHP Türkiye’nin birleştirici gücü. Bunun bir parçası olmak ve bana düşen görevi yerine getirmek istiyorum” dedi

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz hafta Antalya’ya geldi. Yoğun bir programı olan Özel, il başkanlığı ziyaretinde Berna Polat’a parti rozeti taktı. Yoğun katılımın olduğu törende Özel, Berna Polat’a başarı diledi. CHP’nin Türkiye’nin birleştirici gücü olduğunu belirten Polat ise, “Tüm bu seçim süreci içerisinde gördük ki CHP gerçekten Türkiye'nin birleştirici gücü konumuna gelmeyi başardı. Her türlü görüşe saygıyı şiar edindiğini, demokrasiyi kendi içerisinde etkin bir şekilde işleten nadir partilerden olduğunu verdiği her sınavda gösterdi” dedi. 

CHP’Yİ EVİM OLARAK GÖRÜYORUM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in CHP’yi baba evi olarak göstermesini ve ‘Gelin baba evinde birleşelim’ sözlerine değinen Polat, “CHP’yi evim olarak görüyorum. Bir partili olarak üzerime düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırım. Önümüzde yerel seçimler var ve vakit hızlı geçiyor. Gece gündüz durmadan, yorulmadan çalışacağız. CHP’yi hem Türkiye’de hem de Antalya’da birinci parti yapacağız” diye konuştu.

 

DEMİREL’İN HİMAYESİNDE BÜYÜDÜ

1975 Ankara doğumlu olan Berna Polat eğitim hayatını Süleyman Demirel'in bursuyla ve yakın takibiyle tamamladı. Ankara'dan kendi şirketinde siyasi partilerin reklam promosyon çalışmalarında bulunmuş daha sonra Londra’ya yerleşip uzun yıllar orada yaşadı. Ardından Antalya'ya geri dönen Polat, iş hayatına burada devam ediyor. CHP’nin çiçeği burnunda üyelerinden Berna Polat’ın babası Talat Polat ise Süleyman Demirel'in uzun süre özel kalem müdürlüğünü yürüttü.