ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 27 Mart 2024 10:57

Personelin korku sardı!

Personelin korku sardı!

Seçimler öncesinde belediye başkanlarının değişmesi veya yeni bir yönetim gelmesi durumunda, belediye personelinin işten çıkarılma korkusu sardı. Belediyelerde çalışan memurlar, işçiler ve diğer personeller, seçim sürecinde belirsizlikle karşı karşıya kaldıklarını ifade ediyorlar. Özellikle mevcut belediye başkanlarının değişmesi veya yeni bir yönetimin gelmesi durumunda, işlerini kaybetme endişesi taşıyan personel, geleceklerini belirsizlik içinde görüyor.

Seçim sürecinde yaşanan bu belirsizlik, belediye personelinin motivasyonunu ve çalışma performansını olumsuz etkileyebilirken, aynı zamanda kişisel ve ailevi kaygıların artmasına da neden oluyor.

Seçim sürecinin ardından belediye personelinin iş güvencesi konusunda yaşadığı endişelerin giderilmesi ve istikrarlı bir çalışma ortamının sağlanması, yerel yönetimlerin etkin bir şekilde hizmet verebilmesi açısından önem taşıyor. 

HERKES İŞİNE BAKSIN VE RAHAT OLSUN

Belediye personeli, iş güvencesi konusundaki endişelerini dile getirirken, yetkililerden ve adaylardan bu konuda net ve güvence verici açıklamalar bekliyorlar. 

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü çalışanlara garanti verdi. Tütüncü, “Büyükşehir Belediyesi’ndeki personel arkadaşlarımıza mesajımdır. Onların emeklerinin haklarının verildiği bir düzen kuracağız. Benim için bir personelin kimin zamanında girdiği benim için hiç önemli olmadı bu güne kadar. Büyükşehir personelinden istediğim şey şu. Lütfen kendi işinizi en güzel şekilde yapmak için, bu güzel şehrin insanlarına hizmet vermek için kendinizle yarışın ve işinizi güzel yapın. Asla size dokunacak, size eziyet edecek, sizin üzerinize baskı kuracak, size zulmü yapacak bir Hakan Tütüncü yok. Herkes işine baksın ve rahat olsun. Ne sürgünler ne işten çıkarmalar bizim kitabımızda yok” ifadelerine yer verdi.

Haber: Yalçın KÜÇÜK