• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 05 Mayıs 2022 09:52

Pandemiden Sonra Özlenen Kucaklaşmalar…

Pandemiden Sonra Özlenen Kucaklaşmalar…
Ramazan Bayramında Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı Atay Uslu hemşehrileriyle bayramlaştı.

Ramazan Bayramında Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı Atay Uslu hemşehrileriyle bayramlaştı. 

Milletvekili Atay Uslu, Batı Antalya’nın 5 ilçesinde yoğun bir şekilde bayramlaşmalarda bulundu, Kaş, Kumluca, Finike, Demre ve Elmalı’da bayramlaşma programlarına katıldı. 

EROĞLU NURİ CAMİİNDE İLK BAYRAM NAMAZI

Milletvekili Atay Uslu Finike silüetinde muhteşem bir ambiyans oluşturan Eroğlu Nuri Camiinde ilk defa kılınan Bayram namazına iştirak etti. Atay Uslu namaz sonrası cami çıkışında hemşehrileriyle bayramlaştı.  

Atay Uslu bu tarihi anı şöyle paylaştı: “Bayram sabahı…Yahya Kemal’in dizeleriyle; “Doludur gönlümüz sevgiyle bu bayram sabahı.”  Hem Bayram sevinci, hem de Finike Eroğlu Nuri Camiinde ilk Bayram Namazı sevinci. Eroğlu Nuri Hz’nin sözleriyle;  “Sev, Sevil, Sevdir İlahi“ temennisi ile Eroğlu Nuri Camimiz hayırlı olsun.”

Bayram namazı ardından, Kaş, Finike, Kumluca, Elmalı ve Demre ilçelerindeki Kaymakamlıkların ve teşkilatların düzenlediği bayramlaşma programlarına katılan Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu vatandaşlar ile tek tek bayramlaştı.

MASKESİZ-MESAFESİZ BAYRAMLAR ÇOK DAHA GÜZEL

Antalya Milletvekili Atay Uslu,  yapılan bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada "Son 2 yılın ardından çok şükür pandeminin etkisini yitirmesiyle, maskesiz mesafesiz bir bayram yaşıyoruz. 

Tüm Ülkemizde ve İslam aleminde bayram neşesi hakim. İki yıl aradan sonra bizleri tekrar kucaklaştıran Rabbimize şükürler olsun…

BAYRAMLAR BİRLİĞİMİZE BERABERLİĞİMİZE VESİLE OLSUN 

2022 yılına maalesef Ukrayna Savaşının etkisinde girdik. Avrupa’nın ortasında şehirlerin bombalarla yıkıldığını, siyah beyaz-gri hale geldiğini görüyoruz. Avrupa’nın ortasında Ukraynalıların sığınmacı olduğunu görüyoruz. Bir kez daha gördük ki; Birlik, beraberlik, huzur çok önemli. Güçlü devlet, büyük devlet önemli. Milletiyle devletiyle daha güçlü olmak için çalışmaya devam edeceğiz. 

Allah nice bayramlara sağlık, barış, huzur içinde kavuştursun. Allah birlik ve beraberliğimizi, bu güzel bayramlarda daha da arttırsın” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.