• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 23 Mayıs 2023 14:30

Özdağ ' Anlaşırsak' dedi

Özdağ ' Anlaşırsak' dedi

 2. turda hangi adayı destekleyeceği merak konusu olan ve duyurduğu saatte kameralar karşısına geçen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, beklenen açıklamayı bu kez yarın saat 11.00'e erteledi. Görüşmelerin devam ettiğini belirten Özdağ, "Anlaşırsak yarın Kılıçdaroğlu ile birlikte açıklama yapacağız. Protokole yansıyanları hassas bir şekilde şekillendiriyoruz" dedi.    

"ANLAŞIRSAK KILIÇDAROĞLU İLE BİRLİKTE AÇIKLAMA YAPACAĞIZ"

"Kılıçdaroğlu ile Hatay dönüşü bir toplantı daha yapacağız" diyen Özdağ, "İmzaya bağlanması için yüz yüze bazı görüşmeler yapılması gerekiyor. Bu görüşmeleri bu gece gerçekleştireceğiz inşallah. Burada da şu ana kadar olumlu gelişen süreci bu aşamada da olumlu gerçekleştireceğimizi umuyoruz. Bunu başarabilirsek eğer yarın saat 11.00'de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile burada bir açıklama yapmayı planlıyoruz. Protokole yansıyanları hassas bir şekilde şekillendiriyoruz. Kamuoyuyla da bittiğinde paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Son Dakika! Özdağ: Anlaşırsak yarın saat 11.00'de Kılıçdaroğlu ile birlikte açıklama yapacağız

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.