• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 14 Temmuz 2022 10:02

Ömür Uzatan Yaylalarımıza Hizmete Devam

Ömür Uzatan Yaylalarımıza Hizmete Devam
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş'ın Gömbe Mahallesinde vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş'ın Gömbe Mahallesinde vatandaşlarla bayramlaştı. 

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kurban Bayramı vesilesi ile Kaş'ın Ortabağ, Gürsu, Sinekcibeli ve Gömbe Mahallelerinde hemşehrileri bir araya gelerek bayramlaştı ve Gömbe esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi. 

YAYLANIN HASI GÖMBE 

Milletvekili Atay Uslu, burada yaptığı sohbette şunları ifade etti: “Yaylalarımız ömür uzatan coğrafyalar. Gömbe de güzel bir yaylamız, yazın sadece çevre ilçelerin değil tüm Antalya’nın cazibe merkezi haline geldi. Bu cazibe merkezini güzelleştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kaş Belediyemiz yeni panayır alanını tamamlayarak hizmete sundu. Panayır alanını esnafımız yapılan hizmetten dolayı çok memnun. Kaş Belediye Başkanımıza yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.” 

GÖMBE-KAŞ YOLUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR…

Milletvekili Atay Uslu Gömbelilerle yapılan sohbette yıllardır beklenen Kaş-Gömbe yolunun yapım süreci hakkında da bilgi verdi: “ Batı Antalya, Tekeli yarımadası, Likya coğrafyası hem tarım açısından hem turizm açısından  Türkiye’nin gözbebeği bir coğrafya.  Ulaştırma ve yol yatırımları için yoğun mesaimiz devam ediyor.  Yıllardır beklenen Gömbe-Kuruova-Kasaba-Kaş Yolu geçen aylar içinde ihale edildi, ihale süreci kesinleşti.  Yol inşaatı için şantiye inşallah bir ay içinde kuruluyor. Bu sayede artık Gömbe’ye ulaşım rahatlayacak.  Bu yol çalışmasına, Antalya’mıza, Kaş’ımıza gelen hizmetlere, vermiş olduğu desteklerden dolayı Bölgenin bir evladı olarak başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na ve bakanlarımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza teşekkür ederiz. “ dedi.

Milletvekili Atay Uslu’ya ziyaretlerinde Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.