Ne kayıtmış arkadaş!

  • SUR YAPIIIIIII

Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Yasin Arslan ne yapmaya çalışıyor gerçekten anlamış değilim.

Malum geçenlerde bir ses kaydı ortaya çıktı.

Ses kaydı elden ele dolaşırken bizim telefonumuza da hooop düşüverdi.

Ses kaydı bizim telefonlara hoooppp diye düşerken birileri de hoooopppladı.

Ne yapacağını bilmeden alalacele, ne söyleyeceğini ne yazacağını da bilemeden apar topar sevgili danışmanı, ortağı tarafından kaleme alınan bir metin yayınlıyor.

Ses kaydının gerçek olmadığını ve montaj olduğunu ileri süren sevgili Yasin Arslan'a bu teknolojiye ne kadar hakim olduğunu sormak lazım.

Aha işte şunun da ses kaydı görüntü kaydı çıkmıştı montaj olduğu anlaşıldı şeklinde acaba ne kadar bilgisi var?

Ses kaydını inkar etmek için keşke başka cümleler kursaydı.

Olayın ardından hooppplayan sayın Arslan beni aramak tenezzülünde dahi bulunmadı.

Kaldı ki sevgili danışmanı ve ortağı da bizlerin arkadaşı olduğundan bir arayalım istedik ama o da ne telefonlara baktı ne de geri döndü.

Neyse...

Keşke sayın Arslan ses kaydına montaj demeseydi de "ben orada konuşulanları o anlamda demek istemedim" deseydi daha iyiydi.

Elden ele dolaşan ses kaydına göre sayın Arslan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden ayar vermeye çalışıyor.

Sözde sayın Arslan, başkan Muhittin Böcek'in danışmanlarını yok sayıyor ve küfürlü konuşmayı da maharet sayıyor.

Bu ses kaydının bu kadarla sınırlı kalmadığını ve başka kayıtların da olduğu söylendiğine göre o kayıtların da piyasaya çıkması uzun sürmez gibi görünüyor.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu için baba-oğul benzetmesine atıfta bulunan sayın Arslan, başkan Muhittin Böcek ile abi-kardeş gibi oldukları vurgusu yapmaya çalışıyor.

Ses kayıtlarına göre Brütüs durumu var ya neyse...

Ulaşım sorununu çözecek ise, otobüslerdeki sorunları ortadan kaldıracak ise, ulaşım esnafına verilen 31 biner lirayı yükseltecek, mazot desteğini arttıracak, belediyenin otobüs almasını engelleyecek ise o zaman Muhittin Böcek başkan hiç zaman kaybetmeden Yasin Arslan'ı danışman yapmalı.

Sayın Arslan maharetini bir de orada göstermeli sanki.

Belki gerçekten tüm bu sorunları o çözer!