• SUR YAPIIIIIII
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 28 Şubat 2024 14:57

MISS MEDITERRANEAN ANA SPONSORU 6. KEZ AY-ÇA ESTETİK…

MISS MEDITERRANEAN  ANA SPONSORU  6. KEZ  AY-ÇA  ESTETİK…

Miss Mediterranean Güzellik Yarışmasına 25 yıldır 6 defa Ana sponsorluk yapan, AY-ÇA Estetik  Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Yılmaz, “Türkiye’nin sayılı geleneksel yarışmalarından biri olan ve bölgemize hareket getiren,Türkiye’nin ve bölgemizin tanıtımına büyük katkısı olan bu yarışmaya 6. kez Ana Sponsor olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

 

BULUT’TAN AY-ÇA ‘ YA TEŞEKKÜR…

       Miss Mediterranean Güzellik Yarışmasının 6.kez  ana sponsorluğunu üstlenen  AY-ÇA Estetik Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Yılmaz’a Ana Sponsor olarak  verdiği destek dolaysıyla çok teşekkür ettiğini belirten Miss Mediterranean Organizasyom Komitesi Başkanı Ali Bulut; bu tür kültürel ve sanatsal faaliyetlere imkanı olan iş insanlarının destek vermesi çağrısında bulundu.

 

MISS MEDİTERRANEAN 2024 ADAY BAŞVURULARI DEVAM EDİOR …

       Tanıtım Production tarafından 2024 yılı haziran ayıında 23.sü düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2024 Güzellik yarışmasının aday başvuruları şubat 2024’de başladı. Müracaatlar online olarak www.missmediterranean.com.tr  ve www.tanitim.com.tr adreslerinde yayınlanan başvuru formlarıyla yapılmaktadır.