• SUR YAPIIIIIII
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 07 Haziran 2023 19:22

MISS MEDITERRANEAN 2023 FİNALİSTLERİ KAMPTA...

MISS MEDITERRANEAN 2023 FİNALİSTLERİ  KAMPTA...

AY-ÇA Estetik Ana sponsorluğunda bu yıl 22.’si düzenlenecek olan  Miss Mediterranean 2023 Güzellik yarışmasının 12 finalisti Expo Park Hotel'de kamp çalışmalarına başladı. 

             

GÜZELLER  SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ ...

    Bu yıl 22.’si düzenlenen Miss Mediterranean 2023 Güzellik yarışmasının 12 finalisti eğitim kampına başlamadan önce Dr.Tolga Temel Kliniği’nde sağlık kontrolünden geçti. 

    Kampa başlamadan önce Özel Dr. Tolga Temel Kliniği’nde tam teşekküllü check-up dan geçen güzelleri muayene eden Dr. Tolga Temel yapılan sağlık kontrolünde finalist güzellerin hiçbir sağlık sorununun olmadığını belirtti. Dr. Tolga Temel Kliniğinden görevli olarak gelen kamp hemşiresi Nur Çamdeviren, finalist güzellerin 7/24 yanında olduğunu ve en küçük şikayetlerinde anında müdahale ettiğini söyledi.  

 

KAMP BAŞARILI GEÇİYOR…

      Bu yıl 12 günlük kampın 6 günlük ilk etabını Expo Park Hotel'de geçirecek olan güzeller, 6 günlük ikinci etap kampını ise SKY Business Hotel’de tamamlayacak. Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali BULUT, Miss Mediterranean 2019 3.Güzeli Koreograf Mihriban Büyükkınıklı nezaretinde kampın başarılı bir şekilde devam ettiğini söyledi. 

 

ASUMAN LARA  RESTAURANT’TA  AKŞAM YEMEĞİ…

      Kamp çalışmalarına devam eden Finalist Güzeller Antalya Lara bölgesinde bulunan Asuman Lara Restaurant’ta akşam yemeği yediler.

    Güzeller Restaurant’ta lahmacun ve ızgara kebap yaparak finalist arkadaşlarına ikram ettiler.  


 

FİNAL 11 HAZİRAN’DA 

    AY-ÇA Estetik Ana sponsorluğunda Tanıtım Production tarafından Bu yıl 22.si düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2023 Güzellik yarışmasının finali 11 Haziran 2023 tarihinde SKY Business Hotel Gala Salonunda gerçekleşecek. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.