• SUR YAPIIIIIII
SAĞLıK Haber Girişi : 12 Temmuz 2022 12:01

LÖSEV’de bayram sevinci

LÖSEV’de bayram sevinci
Antalya Eğitim Araştırma ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Hastanesi’nde tedavisi devam eden Lösemi ve Çocukluk Çağı Kanserleriyle mücadele eden minikleri Kurban Bayramı’nda Antalya Lösev Sosyal Hizmetler ekibi yalnız bırakmadı

Antalya Eğitim Araştırma ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Hastanesi’nde tedavisi devam eden Lösemi ve Çocukluk Çağı Kanserleriyle mücadele eden minikleri Kurban Bayramı’nda  Antalya Lösev Sosyal Hizmetler ekibi yalnız bırakmadı. Bayram hediyelerini alan, şarkılarla neşelenen minik mücadeleciler hep bir ağızdan umutla, “İyi Bayramlar” dedi.

 “Tüm çocuklar eşit doğar ve en iyi tedavilere eşit kavuşurlar” inancı ile yola çıkan ve 24 yıldır Lösemili Çocuklar başta olmak üzere tüm çocukluk çağı kanserleriyle mücadele eden çocuklara umut olmaya devam ediyor. Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavisi devam eden Lösemili ve Çocukluk Çağı Kanseri Çocuklar ve anneleri Kurban Bayramı’nı da tedavi gördükleri hastanede karşıladı. Bayramın ilk günü gerçekleşen ziyarette çocuklar balonlar ile karşılandı. Büyük bir neşe ile dolan çocuklara bayram hediyeleri de verildi. Doktorları, hemşireleri ve birbirleriyle bayramlaşan çocuklar bayram hediyelerinin takdim edildiği kutlamada keyifli anlar geçirerek bir ağızdan “İyi Bayramlar” dediler.

 “Her Kurban Lösemili Çocuklara Can”

 Tüm Türkiye genelinde 8 irtibat bürosu bulunan LÖSEV diğer illerde de hastaneleri ziyaret ederek lösemi ve kanser tedavisi devam eden çocuklara hastane odalarında bayram hediyelerini verip, refakatçi annelerini bayram günü yalnız bırakmadı. Hane ziyaretleri gerçekleştirdiği gibi ofislerinden de yardımlarını bayram süresince iletmeye devam eden LÖSEV, kahraman çocuklarına ve duyarlı halkımıza da teşekkür ederek iyi bayramlar dilediğini de yayımladı. Kurban bağışlarının arefe günü adak kesimleri ile başladığını duyuran LÖSEV aldıkları vekâleten kurban bağışlarını bayramın 1. 2. ve 3. günleri hijyenik et entegre tesislerinde keserek, etlerini 12 ay boyunca taze et ve et ürünleri olarak Lösemili ve Kanserli Çocuklara ulaştırılacağının da altını çizdi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.