• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 11 Mart 2024 11:11

KOTAN:”ŞEHİT VE GAZİLERİMİZLE YAKINDAN İLGİLENECEĞİZ”

KOTAN:”ŞEHİT VE GAZİLERİMİZLE YAKINDAN İLGİLENECEĞİZ”

Polis Emeklileri Derneği üyeleri ve yakınlarıyla buluşan CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, polislerin yaşadığı zorlukları dile getirerek “Özellikle şehit yakınlarımızla, gazilerimizle yakından ilgileneceğiz” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, Polis Emeklileri Derneği üyeleri ve yakınlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.Kahvaltı ve sohbet etkinliğinde Cem Kotan’a, partisinin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Hasan Akkoyun, CHP Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Adayı Ahmet Aydın, Ülkü Ocakları eski İl Başkan Vekili Nihat Kavşut, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz ve parti üyeleri eşlik etti.
CANINIZ PAHASINA GÖREV YAPTINIZ
Konuşmasına görevi başında şehit düşen polisleri anarak başlayan Cem Kotan, “Sizler zor bir mesleğin sorumluluklarını yerine getirdiniz. Bu ülkenin birliğini, bütünlüğünü sağlamak, kanunları ve devleti korumak için canınız pahasına fedakârca görevinizi yaptınız. Sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
Polislik mesleğinin çok ayrı bir meslek olduğunu vurgulayan Kotan, “Polislik mesleğinin bir ölçüsü yok bizim için. Aslında bir meslekten daha öte bir vatan sevdası. İlçe yönetimimizde iki polis çocuğu var bu yüzden siz polislerin yaşadığı zorluklarını çok yakından biliyoruz” diye konuştu.
Polis camiasına seslenen Cem Kotan şunları söyledi: “Konyaaltı Belediye başkanlığı görevine geldiğim zaman yanınızda olacağımı bilin. Başkanımızla süreli istişare halinde olacağız. Özellikle şehit yakınlarımızla, gazilerimizle yakından ilgileneceğiz” ifadelerini kullandı.