• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 19 Mart 2024 20:48

KOTAN: “KULAKLARIMIZI TIKADIK, ÇALIŞIYORUZ”

KOTAN: “KULAKLARIMIZI TIKADIK, ÇALIŞIYORUZ”

bütün mahallelerin tarandığını anlattı. “Hem Muhittin başkanımızın hem Cem Kotan’ın broşürleri, CHP’nin projeleri bütün mahallelerimize ulaştı” diyen Kotan, partisinin Konyaaltı yönetimine, başkanlara teşekkür etti.

Dedikodu ve iftiralar konusunda da Cem Kotan, “Her şey söylenir, her şey konuşulur olumsuz anlamda. İl başkanımın dediği gibi biz kulaklarımızı tıkadık, yolumuza son hızla devam ediyoruz.  Şurada 12 gün kaldı. Yarışın sonuna geldiğimizde depar atmak gerek. Grup başkanvekilimiz de bize hızlanın diyor.  Biz de bu 12 gün boyunca koşacağız” dedi.

Belediye başkanlığının bir bayrak değişimi olduğunu hatırlatan Cem Kotan, “Kimse kendisini CHP’nin üstünde görmesin, o koltukta kendisini baki görmesin. Bu görevleri partimiz, genel başkanımız, parti meclisimiz verir; bir dönem geçer vermez” dedi.

KOLTUKLAR KİMSEYE BAKİ DEĞİL

Konyaaltı Seçim Komitesi Başkanı Tuncay Ercenk’e çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Kotan, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu örgütle bir yerlere gelmiş, milletvekili, belediye başkanı olmuş ve görevleri bittikten sonra sahalarda çalışanlar bizim başımızın tacıdır. Koltuklar kimseye baki değil. Cem Kotan da CHP’nin verdiği görevle, Konyaaltı seçmeninin verdiği yetkiyle 5 yıl boyunca CHP’nin, Atatürk’ün anlayışıyla görevini yapacak, sonra örgütüne dönecek. Biz bu anlayışla yetiştik.” 

CHP Antalya İl Başkanı Nail kamacı da Konyaaltı seçim Koordinasyon Merkezi’nde yaptığı konuşmada, “Konyaaltı’nda çalışan arkadaşlarımız her şeye kulaklarını tıkasınlar ve çalışmaya devam etsinler” dedi. CHP’nin adayının belli olduğunu vurgulayan Kamacı,  şöyle devam etti: “Hergün üretilen senaryolarla uğraşacak vaktimiz yok. Biz kişilerle uğraşmıyoruz. Türkiye’nin geleceği ile uğraşıyoruz. Bu yoldan çıkan her CHP’li ülkesine rahatsızlık verir. Sizden isteğim hep beraber çalışmaya devam edeceğiz.”

Konuşmaların ardından CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, CHP Antalya ve Konyaaltı yöneticileri , belediye meclis üyesi adayları ve mahalle temsilcileri bir toplantı yaparak, seçime ilişkin görüş alışverişinde bulundular.