• SUR YAPIIIIIII
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 18 Nisan 2024 10:49

Korsan denetimleri sürüyor

Korsan denetimleri sürüyor

Antalya Servisciler Odası Başkanı Süleyman Şahin korsan araçlara karşı denetimlerin aralıksız devam ettiğini belirtirken üyelerin ve sürücülerin örnek bir duruş sergilediğini söyledi.

Denetleme nedeniyle yetkililere teşekkür eden Başkan Şahin, "Araçlarımız ve şoförlerimizle her zaman örnek olan siz değerli esnafımızın her zaman yanında olan Sayın Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Emniyet Müdürümüze, İl Jandarma Komutanımıza, Ulaşım Daire Başkanımıza ve müdürlerimize, Trafik Denetleme Şube Müdürümüze, Ulaştırma Bakanlığı Müdürümüze ve UKOME Denetleme Ekibine sonsuz teşekkürler ediyoruz" dedi.

Servisciler Odası olarak zaman zaman şoförlere yönelik seminerler de düzenlediklerinin altını çizen Başkan Süleyman Şahin, "Ayrıca okul aile birlikleri, okul müdürleri ve Servisçiler Odası’nın her okulda bulunan okul sorumluları tarafından araçlar her ay denetliyor. C plakalı araçlarımız güvenli bir şekilde çalışıyor. Konsan servislere yönelik denetimler devam edecek" şeklinde konuştu. 

Şahin, esnafın en büyük sıkıntısının kayıt dışı servisçilik yapan şoförlük olduğunu belirterek, “Korsan servisçiliğin önüne geçeceğiz” dedi.

Süleyman Şahin, "Bazı arkadaşlar, C plakası almadan korsan servis şoförlüğü yapıyorlar. Böylece belediyeye kayıt olup, belli miktar karşılığı C plakası alıp servis şoförlüğü yapan arkadaşlarımızın hakkını yemeye çalışıyorlar.  Kayıtlı olan servisçi arkadaşlarımız vergi ödüyorlar. Korsan olarak şoförlük yapan servisçiler ise hem vergi ödemiyorlar hem de vergi ödeyen arkadaşlarımızın hakkını yiyorlar. Bunun önüne geçmek için çalışmalarımız sürecek" ifadelerini kullandı.

Haber: Yalçın KÜÇÜK