• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 10 Mayıs 2024 09:59

KONYAALTI’NDA PARKLAR AYDINLANMAYA BAŞLADI

KONYAALTI’NDA PARKLAR AYDINLANMAYA BAŞLADI

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, adaylık sürecinde “Kadınların ve çocukların güvenliği için karanlık park kalmayacak” sözünü yerine getiriyor. Aydınlatma sorununun yaşandığı parklar belediye ekipleri tarafından tespit edilerek elektrik direklerinin yenilenmesi çalışmalarına başlandı.

Konyaaltı ilçesinde karanlık park kalmayacak. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, adaylık sürecinde verdiği “Kadınların ve çocukların güvenliği için karanlık park kalmayacak” sözünü yerine getiriyor.

KAVAKLAR PARKI İLE BAŞLADI

Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan parklardaki eskiyen elektrik direklerini yenileniyor, yetersiz ışıklandırmanın olduğu parkların daha aydınlık olması için çalışıyor. Çalışmalara ilk olarak Uncalı Mahallesi’nde bulunan Kavaklar Parkı’ndan başlayan ekipler, parktaki eskiyen tüm elektrik direklerini değiştirerek, direklere led aydınlatma yerleştirdiler.

HİÇBİR PARK KARANLIK KALMAYACAK

Türkiye’de özellikle kadınlar ile çocukların karanlık sokak ve parklar nedeniyle güvenlik sorunu yaşadığına dikkati çeken Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “Parklarımızın ve sokaklarımızın aydınlatılması Türkiye’de önemli bir sorun. Bu sorunu göz önünde bulundurarak adaylık sürecimde de ‘Hiçbir park karanlık kalmayacak’ demiştim. İlçe sakinlerimize bunun sözünü vermiştim. Şimdi de bu doğrultuda ekiplerimizle harekete geçtik ve daha güvenli bir Konyaaltı için imkanlarımız doğrultusunda parklarımızı aydınlatma çalışmalarına başladık” dedi.