• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 16 Ocak 2023 20:29

Konaklama ve Hotel Ekipmanları Sektörü Buluşuyor

Konaklama ve Hotel Ekipmanları Sektörü Buluşuyor
300'ün üzerinde katılımcıyı, yurt içinde 70 il ve yurt dışında 50'in üzerinde ülkeden 50.000'in üzerinde profesyonel ziyaretçiyle bir araya getirmeyi amaçlayan Hotel Equipment - 33. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, 17-20 Ocak

300'ün üzerinde katılımcıyı, yurt içinde 70 il ve yurt dışında 50'in üzerinde ülkeden 50.000'in üzerinde profesyonel ziyaretçiyle bir araya getirmeyi amaçlayan Hotel Equipment - 33. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, 17-20 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Tüm dünyadan binlerce alıcının Antalya’da ağırlanacağı fuarda Armis, Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde 1D11 numaralı stantta otel misafirlerinin konforunu en üst seviyeye çıkaran yatak modelleri ile yerini alacak. Trendleri ve çağdaş üretim tekniklerini yakından takip ederek son teknolojik makine parkurunda, yatak, baza, başlık üretimi gerçekleştiren Armis, Türkiye’de 400’ün üzerinde satış noktasında ürünlerini tüketici ile buluşturuyor. 

Armis, tüketicilerin farklı ihtiyaçlarına cevap veren inovatif ürünlerin yanı sıra çok amaçlı yatak grubu ile otel ve hastaneler için de özel üretim yapmaktadır. Avrupa, Ortadoğu ve Afrika gibi farklı coğrafyalarda bulunan 28’e yakın ülkeye ihracat yapan Armis, 33. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nda yurt içi ve yurt dışından çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayacak.