SİYASET Haber Girişi : 13 Şubat 2024 14:18

KOCAGÖZ: KEPEZ’İ, ANTALYA’NIN ARKA BAHÇESİ OLMAKTAN ÇIKARACAĞIZ

KOCAGÖZ: KEPEZ’İ, ANTALYA’NIN ARKA BAHÇESİ OLMAKTAN ÇIKARACAĞIZ

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Çankaya Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kocagöz, Antalya’nın yükünü çeken Kepez’i arka bahçe olmaktan çıkaracaklarını söyledi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Çankaya Mahallesi sakinleri ile buluştu. Kepez’in 55 ilden büyük bir ilçe olduğuna dikkat çeken Kocagöz, “20 yıllık belediyecilik tecrübemi Kepez’e yansıtmak için yola çıktık. Bizim için önce insan geliyor. Sevgi geliyor. Merhamet geliyor. Şu unutulmamalıdır ki, sevginin dili, rengi, dini olmaz. Yüreklerimiz sevgi ve merhametle dolu. Kepez, Türkiye’nin gökkuşağıdır. Kepezimiz farklı Kültür ve geleneklerden beslenir, gelişir, güçlenir. Üzülerek söylüyorum ki, bugüne kadar hak ettiği hizmeti alamamıştır” diye konuştu. 

YATAĞA AÇ GİREN OLURSA BENİM VEBALİM OLACAKTIR

Belediyelerde yaptığı görevler sürecinde bütün mahallelerde imzası olduğuna dikkat çeken Kocagöz, “Bu güzel mahallede beni tanımayanınız yoktur. Benim kapım hiçbir zaman kapalı olmamıştır. Bizler çileye talip olup, çocuklarımızın, insanlarımızın yatağa aç girmeyeceği bir Kepez yaratmak için buradayız. Eğer bizim olduğumuz yerde insanlarımız yatağa aç giriyorsa, bunun vebali benim olacaktır. Çocuklarımızın geleceği için çalışacağız. Kepez’deki gençlerimiz maalesef uyuşturucu batağında. Bu da demek oluyor ki, Kepezimiz sahipsiz bırakılmış” dedi. 

ÇANKAYA’YA OKUL SÖZÜ

Çankaya Mahallesi’nde okul olmadığını hatırlatan Kocagöz, “Bölgeye Şehir Hastanesi yapıldı ama doğru dürüst yol yok. Mahallemizde okul yok. Herkes zor şartlarda servis tutup çocuklarını başka mahallelere göndermek zorunda kalıyor. Allah’ın izniyle mahallemize okulumuzu kazandıracağız. Mahallemizde emeklilerimiz için bir kahvehane bile yok. Halka hizmet getirmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım. Biz sadece Kepez’i değiştirmeye değil, aynı zamanda dönüştürmeye geliyoruz” şeklinde konuştu.