ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 31 Mayıs 2024 13:47

Kedisini bulanı ödüllendirecek

Kedisini bulanı ödüllendirecek

Konuksever Mahallesi Muhtarı Suna Ay, yaklaşık bir ay önce kaybolan kedisi Tüylü'yü bulmak için seferber oldu. Muhtar Ay, kedisini bulana 10 bin lira ödül vereceğini duyurdu.

MUHTARIN ÜZÜNTÜSÜ BÜYÜK

Muhtar Suna Ay, büyük bir sevgiyle beslediği kedisi Tüylü'nün kaybolmasıyla büyük üzüntü yaşadı. Yaklaşık bir aydır kedisini arayan Ay, Tüylü'nün bulunması için her türlü yolu denedi. El ilanları bastırarak ve dağıtarak, çeşitli noktalara asarak kedisini bulmaya çalışan Ay, henüz bir sonuca ulaşamadı.

BULANA 10 BİN TL ÖDÜL

Tüylü'yü bulmak için tüm imkanlarını seferber eden Muhtar Ay, kedisini bulana 10 bin lira ödül vereceğini açıkladı. Ay, "Tüylü benim için çok değerli. Onu bulup geri getirene 10 bin lira ödül vereceğim. Mahalle sakinlerinden ve tüm Antalya halkından yardım bekliyorum" dedi.

EL İLANLARI VE SOSYAL MEDYA

Muhtar Suna Ay, Tüylü'nün fotoğraflarını ve iletişim bilgilerini içeren el ilanları bastırarak, Konuksever Mahallesi başta olmak üzere çeşitli noktalara astı. Ayrıca sosyal medyada da kedisinin kaybolduğunu duyuran Ay, geniş bir kitleye ulaşarak Tüylü'yü bulmayı umut ediyor.

Muhtar Ay, kedisinin kolayca tanınabileceğini ve görenlerin hemen fark edebileceğini belirtiyor. Ay, "Tüylü çok sosyal bir kedi, onu görenlerin dikkatini çekmesi çok olası" şeklinde konuştu.

BULANLAR, GÖRENLER ULAŞSIN

Tüylü'yü gören veya bulanların, Muhtar Suna Ay ile iletişime geçmeleri isteniyor. İletişim bilgileri, dağıtılan el ilanlarında ve sosyal medya duyurularında yer alıyor. Ay, Tüylü'nün bulunması için herkesin desteğine ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

Tüylü isimli kediyi gören ya da yerini bilenlerin 0542 307 99 66  numaralı telefon ile iletişime geçmesi istendi.

Haber: Yalçın KÜÇÜK