ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 17 Ocak 2024 10:30

'Kazanmak için yola çıktık'

'Kazanmak için yola çıktık'

AK Parti ve CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayları netleşmezken İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, "Kendimi onlardan daha şanslı görüyorum" dedi.

ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR

Aylar öncesinde yıla çıkarken kazanmak için yola çıktığını dile getiren İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, "Biz birilerine kaybettirmek için yola çıkmadık. Biz kazanmak için yola çıktık. Daha önce Milletvekili olmak için yola çıktığımızda kazanamaz dediler ama kazandık. Bugün de algı operasyonu ile kazanamayacağız algısını oluşturmak istiyorlar ama biz dün olduğu gibi bugün de kazanacağız" ifadelerini kullandı.

ANTALYA'YI İYİLEŞTİRMEYE GELİYORUM

6 Aydır Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine talip olarak sahada olduğunu ve Antalya'nın 19 ilçesini karış karış kapı kapı gezdiğini söyleyen Nesrin Ünal, "Şu anda ne AK Parti'nin de de CHP'nin adayı belli değil ama ben sahada aday olarak çalışmaya devam ediyorum. Sürekli olarak sahadayım ve gerçeği görüyorum. Antalya'yı hasta ettiler ve bir doktor olarak Antalya'yı iyileştirmeye geliyorum" dedi. 

Haber: Yalçın KÜÇÜK