• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 20 Mayıs 2020 22:35

Karataş Hayvan Dostlarımızı Unutmuyor

Karataş Hayvan Dostlarımızı Unutmuyor
İş insanı Deniz Karataş bir yandan Aksu bölgesindeki vatandaşların sorunlarını dinleyerek onlara yardımcı olmaya çalışırken hayvan dostlarımızı da ihmal etmiyor.
İş insanı Deniz Karataş bir yandan Aksu bölgesindeki vatandaşların sorunlarını dinleyerek onlara yardımcı olmaya çalışırken hayvan dostlarımızı da ihmal etmiyor. 

Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, koronavirüs salgını nedeni ile otellerin olduğu gibi pekçok işyerinin de kapalı olduğuna dikkat çekerken yolda gördüğü hayvanlara mama ve su vererek onları da sevindiriyor.

Aç kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalan hayvanları bir de sıcak havaların vurduğuna dikkat çeken iş insanı Deniz Karataş, "Kim olursak olalım ne olursak olalım sokaktaki dostlarımızı ihmal etmeyelim. Onların da bir canı olduğunu unutmayalım ve elimizden geldiğince onlara sahip çıkalım" dedi.

Deniz Karataş olarak virüs döneminde Aksulu hemşehrilerinin ilk günden bu yana yanlarında olduğunu kaydeden Karataş, "Bir yandan Aksulu hemşehrilerimizin yanında olmaya çalışırken bir yandan da sokaktaki dostlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Her daim araçlarımızın arkasında mamalarımız ve sularımız bulunuyor. Bizler de onları gördükçe duruyor ve onların yanında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Karataş, "Aksulu hemşehrilerimizden de ricamız mama olmasa bile en azından evlerinin önüne bir kaba su koysunlar ve sokaktaki dostlarımızın ölmesine izin vermesinler. Mama desteği isteyen Aksulu hemşehrilerimizin de yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Karataş son olarak, "Çoğu zaman savunmasız ve olumsuz hava koşullarında korumasız kalan sokak hayvanlarına destek olmak vicdani bir görev. Bu görevi yaz kış Bornovalılarla birlikte zaten yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızı sıcak havalarda sokak hayvanlarını koruma konusunda daha hassas olmaya çağırıyorum” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.