• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 29 Şubat 2024 16:41

Karataş Halkla İç İçe

Karataş Halkla İç İçe

 

İYİ Parti Aksu Belediye Başkan adayı Deniz Karataş dur durak bilmeden çalışmalarına tam gaz devam ederken vatandaşların büyük teveccühü ile karşılaşıyor.

Aslen Aksulu olan ve Aksu'nun sorunlarını çok iyi bilen Deniz Karataş, sahip olduğu dinamik ve kararlı kişiliğiyle dikkatleri üzerine çekerken Aksu'yu karış karış geziyor. Ev ziyaretlerini de aksatmayan Deniz Karataş girdiği bir evde vatandaşların sofrasına konuk oldu.

İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal ve meclis üyesi adayları ile birlikte çalışmalarını zaman gözetmeksizin sürdüren Deniz Karataş vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Geleneksel siyaset anlayışından uzak durarak, vaatlerle değil eylemlerle hareket etme kararı aldığını ifade eden Karataş, "Halkımızın yaşadığı sorunları yerinde tespit edip çözüm üretmek için dün olduğu gibi bugün de sahadayım ve aksulu hemşehrilerimizin yanındayım. Bugüne kadar olduğu gibi 31 Mart akşamı Aksu Belediye Başkanı olarak seçildikten sonra da siyasi kimlik gözetmeksizin tüm heşherliremize eşit hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Aksu'da güzel günlerin yakın olduğunu dile getiren Deniz Karataş, "Aksumuz 31 Mart akşamı inşallah İYİ Belediyecilik ile tanışacak ve ekibizle birlikte Aksumuzun İYİ bir hizmet alması için çalışacağız. Aksu'nun değişimine ve dönüşümüne hep birlikte tanıklık edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

 

Haber: Yalçın KÜÇÜK