• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 25 Mayıs 2023 13:11

KARACAN: “SIĞINDIKLARI SON İFTİRA DA BOŞA ÇIKTI”

KARACAN: “SIĞINDIKLARI SON İFTİRA DA BOŞA ÇIKTI”

 

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “Seçimi kaybedeceğini anlayanların sığındıkları son iftira da boşa çıktı” dedi. 

İYİ Parti İl Başkanı Afşin Karacan, Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2’nci tur oylamasına sayılı günler kala mevcut gelişmeler üzerinden gündemi değerlendirdi. AKP ve MHP ile ittifak ortaklarına göndermelerde bulunan Başkan Karacan, Millet İttifakı’nı terör örgütleriyle ilişkilendirme çabası içinde bulunanların planlarının boşa çıktığını belirtti. 

‘ŞİMDİ HANGİ YALANA BAŞVURACAKLAR’

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında imzalanan protokol üzerinden açıklamalarını sürdüren Karacan, protokoldeki maddelerin AKP, MHP, BBP, Yeniden Refah ve HÜDA PAR’ın iftiralarına son noktayı koyduğunu vurguladı. Karacan, “Kürt halkını görmezden gelerek, terör örgütü PKK ile ilişkilendirdikleri HDP bile imzalanan protokolde yer alan bazı maddelere tepkisini apaçık şekilde ortaya koyan açıklamalarda bulundu. Hani Millet İttifakı ve 6’lı Masa terör ittifakıydı, terör masasıydı! Hani terör örgütleri bizim ittifakımız içindeydi, masamızdaydı! İmzalanan protokolde terör örgütleriyle mücadele konusu, teröre yardım ve yataklık edenlerle ilgili takınılacak tavır açık açık karşılıklı imzalarla kamuoyunun takdirine sunuldu. Merak ediyorum, şimdi hangi yalana, hangi iftiralara başvuracaklar? Seçimi kaybedeceğini anlayanların sığındıkları son iftira da boşa çıktı Güneş asla balçıkla sıvanmaz” dedi.

‘DERDİMİZ KOLTUK VE RANT DEĞİL, DERDİMİZ MİLLETİMİZ’

Seçmenlere yönelik “28 Mayıs Pazar günü mutlaka sandığa gidin” çağrısını yineleyen Karacan, “Önümüzdeki pazar günü tüm seçmenlerimizden en büyük ricamız oylarını kullanmaları yönünde. Bu kez çok önemli bir seçime gidiyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yön verecek, tek adam rejimi yerine ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’in geleceği bir seçim için oy kullanacağız. Görüyorsunuz, attıkları iftiralar, söyledikleri yalanlar birer birer ortaya çıkıyor. Bıraksanız birbirlerini boğazlayacak zatlar bugün koltuk kaygısı ve rant için bir araya geliyorlar. Bizim derdimiz koltuk ve rant değil. Bizim derdimiz milletimiz, ülkemiz ve geleceğimiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize miras bıraktığı bu topraklar üzerinde tam bağımsız, liyakatli, hukukun üstün alındığı, tek adamın değil tüm vatandaşların düşünüldüğü bir Türkiye’yi yeniden birlikte inşa edeceğiz. Orta Asya’dan Osmanlı İmparatorluğu’na kadar, asırlar boyunca, dünyayı yöneten ecdadımızdan kalan son topraklarımız olan Anadolu’da artık yeni bir yüzyıl başlayacak. Bu yüzyılsa tek adamın ve yancılarının değil milletimizin yüzyılı olacak” diye konuştu.  




 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.