• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 24 Mayıs 2023 11:56

Karacan’dan ‘Geleceğinize sahip çıkın’ mesajı

Karacan’dan ‘Geleceğinize sahip çıkın’ mesajı

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “28 Mayıs günü tüm vatandaşlarımızı sandığa gitmeye, geleceklerine sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi. 

İYİ Parti İl Başkanı Afşin Karacan, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2’nci tur oylamasına yönelik açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin çok önemli bir seçime gittiğinin altını çizen Başkan Afşin Karacan, ‘Bir oydan ne olur’ denilmemesi gerektiğini vurgulayarak, tüm seçmenleri geleceklerine sahip çıkmaya davet etti. 

“Çok önemli bir seçime gidiyoruz”

Tüm seçmenlerin oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirmesinin büyük önem taşıdığını aktaran Başkan Karacan, “Ülkemiz zor günler geçiriyor. Tek adam rejiminin sonucu olarak bugün ekonomi, hukuk, eğitim, dış politika, mülteci meseleleri, kişisel özgürlükler gibi tüm alanlarda geldiğimiz nokta son derece düşündürücü. Tek adam rejiminin olumsuzluklarını arkamızda bırakmak ve demokratik, hukuk üstünlüğünün tanındığı, kişisel özgürlüklerin kısıtlanmadığı, ekonominin doğru politikalarla yönetildiği, dış politikada sözü geçen bir ülke olmak için herkesin oyuna ihtiyaç duyulmakta. Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Ülkesini seven tüm vatandaşlarımızdan rica ediyorum. 28 Mayıs günü tüm vatandaşlarımızı sandığa gitmeye, geleceklerine sahip çıkmaya davet ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.    

“Umutsuzluğa kapılmayın, algılara aldanmayın”

Karacan, “1 oydan ne olur diye düşünmeyin. 1 oyla Türkiye’nin, kendimizin ve çocuklarımızın geleceğini tayin edeceğiz. Pazar günü hepimiz sandığa gitmeliyiz. Umutsuzluğa kapılmayın, algılara aldanmayın. Bu seçimin kazananı Millet İttifakı’mızın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Endişeniz olmasın. Her bir oy bizlerin namusudur ve bu bilinçle sandıklara sahip çıkıyoruz. Millet İttifakı olarak pazar günü sandık başlarında milyonlarca kişi olacağız. Son ana kadar sandıkların başından ayrılmayacağız, görevimizi bırakmayacağız. Demokrasinin en önemli hakkı olan oyunuzu kullanın, bizler oylarınızın takipçisi olacağız. Vatandaşlarımız, ilk turda mührü vermeyerek, mevcut tek adam rejimine artık ‘Dur’ deme zamanının geldiğini göstermiştir ve 2’nci turda da bu işe son noktayı koymaya kararlıdır. Artık sadece bir partinin ve yandaşlarının değil tüm vatan evlatların düşünüldüğü bir dönem başlıyor” diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.