• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 13 Mart 2023 11:32

Karaca Genel Başkan Yardımcısı oldu

Karaca Genel Başkan Yardımcısı oldu
Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, Birlik Haber-Sen'in 7.olağan genel kurulunda Genel Başkan Yardımcılığı’na seçildi.

Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, Birlik Haber-Sen'in 7.olağan genel kurulunda Genel Başkan Yardımcılığı’na seçildi.

Memur-Sen’e bağlı Birlik Haber-Sen 7. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Genel kurulda Genel Başkan Ömer Budak’ın talepleri doğrultusunda Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

DEPREM DERİNDEN SARSTI

Deprem felaketinin tüm gündemi derinden sarstığını ve değiştirdiğini belirterek sendika olarak depremin ilk anından itibaren görev aldıklarını kaydeden Karaca, ““Ülke olarak zor bir süreç yaşıyoruz ama biz nice zorlukların üstesinden gelmiş bir millet olarak bunun üstesinden gelme noktasında hiçbir tereddüt yaşamıyoruz. Bu günleri de geride bırakacak, yaşadığımız acıları geride bırakacak, dayanışmayla etrafımıza ışık saçmaya devam edeceğiz. Çünkü biz güçlü bir milletiz ve güçlü bir ülkeyiz. Birbirine kayıtsız kalmayan bir kitleyiz. Biz kayıtsız kalmadığımız için dünyanın neresinde bir mağdur bir mazlum varsa, her seferinde onların gözyaşlarını silmek için el uzatan bir millet olduğumuz için bu depremde dünyanın her yerinden bizim için harekete geçildi” dedi.

NİFAK TOHUMLARINA İZİN VERMEYECEĞİZ

Birlik Haber-Sen’in örgütlü gücü sayesinde hizmet koluna önemli kazanımlara imza attığını belirten Mitat Karaca,  “Covid pandemisi süreci başta olmak üzere elde edilen kazanımlar çok önemli. Büyük ve güçlü ülkemizin yarınlarını birlikte inşa edeceğiz. Toplumumuzun huzur ve refahın büyümesinde aktif rol alacağız. Nifak tohumu ekmeye çalışanlara asla prim vermeyeceğiz. Milletimizin hiçbir ferdini ayırt etmeden hizmetlerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

HİZMET VE BİRLİK ZAMANI

Açıklamasının sonunda teşkilat mensuplarına teşekkür eden Başkan Karaca, “Birlik Haber-sen'imizin 7.olağan genel kurulunda Genel Başkanımız sn Ömer Budak'ın liderliğinde kıymetli delegasyonun teveccühüyle Genel Başkan Yardımcılığına seçilmiş bulunmaktayım. Çıktığımız bu kutlu yolda bizleri yalnız bırakmayan çok değerli yol ve dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yükümüz ağır,yolumuz uzun.Zaman teşkilatımıza hizmet, Birlik Haber-sen'de birlik zamanı” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.