• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 20 Kasım 2023 12:16

KAMACI’DAN KEPEZ VE AKSU ÇIKARTMASI

KAMACI’DAN KEPEZ VE AKSU ÇIKARTMASI

CHP İl Başkanı Nail Kamacı, İl yöneticileri ile birlikte Kepez ve Aksu ilçelerine teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

İlk ziyaretini partililerin yoğun ilgisiyle Kepez İlçe binasına gerçekleştiren İl Başkanı Nail Kamacı’yı İlçe Başkanı Gökhan Ölmez ve ilçe yönetimi karşıladı.

 

İlçe binasında yaptığı sohbet toplantısında 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde var gücümüzle kapı kapı çalışarak Kepez dahil olmak üzere bütün belediyeleri almak için çalışacağız. Diyen İl Başkanı Nail Kamacı,  AKP’nin 20 yılın sonunda bu halka vereceği bir şey kalmamıştır. Halkımız AKP’nin gerginlik politikalarından bıkmış, enflasyon altında ezilmiş, adeta gülmeyi unutmuştur. Bunun için çok çalışarak, Antalya CHP örgütünün, çalışmalarıyla önümüzde ki yerel seçimlerde Antalya’da birinci parti olacağız” dedi.

Kepez buluşmasından sonra Aksu İlçesine geçen İl Başkanı Nail Kamacı’yı CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, ilçe yönetimi ve kalabalık bir partili grup karşıladı.

Aksu İlçe binasında partililere başarmak için çok çalışmalıyız diye konuşan İl Başkanı Kamacı, Genel Merkezimizin çok yakın bir sürede aday belirleme ile ilgili çalışmalar konusunda yol haritasını belirleyeceğini söyledi.

Kamacı, “14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta ki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AKP’ye oy veren birçok vatandaşın, seçimlerden hemen sonra arka arkaya gelen zamlarla geçinemeyecek duruma geldiklerini ve AKP’ye gerekli dersi vermek için yerel seçimleri bekliyorlar. Önümüzde ki yerel seçimlerde inanmış, kararlı bir Cumhuriyet Halk Partisi örgütünün ayak sesleridir. Destekleriniz için teşekkür ederim” diyerek konuşmasını tamamladı.