• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 25 Mart 2024 09:57

İyi Partili Ünal: Kepez de Büyükşehir de tamam

İyi Partili Ünal: Kepez de Büyükşehir de tamam

İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, Kepez Belediye Başkan Adayı Aykut Yılmaz ve meclis üyesi adaylarıyla Kepez’e bağlı Varsak bölgesini ziyaret etti. Yoğun kalabalık ile karşılaşan Ünal, “Kepez değişim istiyor. Hem Kepez’i hem Büyükşehir’i İYİ belediyecilikle tanıştıracağız” dedi 

 

 

 

Mübarek ramazan ayında çalışmalarına hız kesmeden devam eden İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, Kepez Belediye Başkan Adayı Aykut Yılmaz ve meclis üyesi adaylarıyla Kepez ilçesine bağlı Varsak bölgesini ziyaret etti.  Esnaf ve vatandaşla sohbet eden Ünal, yoğun ilgi gördü. Belediyeyi Antalyalılarla birlikte yöneteceklerini söyleyen İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, “Sizlerin desteğiyle şehrimizi yönetmeye başladıktan sonra, Antalya'da yaşayan herkesi yönetimin bir parçası yapmak için harekete geçeceğiz. Derhal gereken resmi girişimleri yaparak sivil toplumu desteğe çağıracak, belediye yönetimine dinamizm getireceğiz. Sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerle protokoller imzalayarak belediyemiz için destek ve eleştiri mekanizmaları kurulmasını sağlayacak, şehrimizi geleceğe koruyarak taşıyacağız. Bizim Geleceğimiz Projesi çerçevesinde, Antalya'yı hak ettiği şeffaf, demokratik, adil, hesap verebilir, denetime açık ve liyakatli kadrolarla yöneteceğiz. Antalya'mızın tüm insanlarını; sivil toplum kuruluşlarımızı, muhtarlarımızı, üniversitelerimizi, girişimcilerimizi yönetimimizin bir parçası yapacağız. Antalya'yı ranttan, yağmadan, talandan koruyacağız. Şehrimizi sürdürülebilir bir atmosferde, doğal kaynaklarını koruyarak geliştireceğiz” diye konuştu. 

 

HERKES EŞİT HİZMET ALACAK 

 

Kepezli kadınlara da seslenen İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nesrin Ünal, kadının gücünü göstermek istediklerini söyledi. Ünal, “Partilerde hep kadın haklarından bahsedilir, fakat Türkiye’de kadının hem adının hem de kendisinin olduğu tek parti var; o da İYİ Parti’dir. Değiştirirse Türkiye’yi de dünyayı da Antalya’yı da bir kadın değiştirebilir. Bir anne çocuklarını nasıl ayırmaz ve onları eşit severse; bir kadın belediye başkanı da halkını eşit sever ve eşit hizmet üretir. 8 ayda 600 km’den fazla yol yürüdüm. Antalya’da ayrıcalıklı bir azınlık yaratmak için belediye başkanı olmadım. Ben Antalya’da Antalya’nın gelirini gençlere, kadınlara, yoksul ailelere harcamak için aday oldum” diye konuştu. İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal ve Kepez Belediye Başkan Adayı Aykut Yılmaz ile meclis üyesi adayları daha sonra esnafın sorunlarını tek tek not aldı.