• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 08 Aralık 2022 11:53

İstanbul’a fuar çıkarması

İstanbul’a fuar çıkarması
Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özcan Sucu ve Yönetimi, göreve geldiği günden itibaren düzenlediği etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Sucu ve ekibi fuarlarla yetinmiyor üyeleriy

Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özcan Sucu ve Yönetimi, göreve geldiği günden itibaren düzenlediği etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Sucu ve ekibi fuarlarla yetinmiyor üyeleriyle tarihi yerleri de ziyaret ediyor.

Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Odası üyeleriyle 2 - 5 Aralık tarihleri arasında düzenlenen, Avrasya bölgesinin baskı ve tabela sektörünün önemli fuarlarından biri olan “FESPA EURASİA” ya katıldı. Oda üyeleri, fuar süresince reklam ve matbaa sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Ticaretlerini ve bilgilerini geliştirme fırsatı bulan üyeler, fuara özel indirimler sayesinde makine yatırımında da bulundular.

Sucu, fuar hakkında “Avrasya bölgesindeki Baskı ve Tabela sektörünün lideri konumundaki FESPA EURASİA, her yıl İstanbul’da düzenleniyor. FESPA EURASİA, geniş format dijital baskı, serigrafi, giysi dekorasyondan tutun da sarf malzemeleri ve yazılımlarını tek çatı alında bulabileceğiniz bir fuar” olduğunu kaydetti. Ayrıca Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği’ni (ARED) işbirliği ile düzenlenen Avrasya’nın en büyük baskı ve tabela fuarında 500’den fazla sektör temsilcisinin 10 binden fazla ziyaretçiyle buluştuğu ifade edildi.

Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği (ARED) ziyaret edilerek, ARED Başkanı Şahin Acar ve Başkan Yardımcısı Şaban Beyler’e hediye verildi.

Gerçekleştirilen bu etkinlikle birlikte, oda üyelerinin beraber hareket edebilmelerinin yanı sıra; üyelerin dayanışmalarına, birlik olmalarına ve bunun yanında sektördeki eski jenerasyon ile yeni jenerasyonun tanışmasına vesile kılındı.

Fuar dışında; Oda üyeleri ile İstanbul’un eşsiz güzellikteki tarihi yerlerinden başlıcaları olan; İstanbul’da Panorama 1453 Fetih Müzesi, Topkapı Sarayı Müzesi, Sultanahmet Meydanı (Dikili Taş, Yılanlı Sütun, Örme Taş Ve Alman Çeşmesi), Sultanahmet Camii, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya Camii rehber eşliğinde ziyaret ederek, manevi hazzı doruklarda yaşadılar.