• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 13 Mart 2023 11:12

İMO’dan çifte protokol

İMO’dan çifte protokol
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi,Demre ve Finike belediyeleriyle Meslekı̇ Denetı̇m ve Teknı̇k İşbı̇rlı̇ğı̇ Protokolü ı̇mzaladı.

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi,Demre ve Finike belediyeleriyle Meslekı̇ Denetı̇m ve Teknı̇k İşbı̇rlı̇ğı̇ Protokolü ı̇mzaladı.

 

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mehmet Soner Akdoğanve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ali Erman Aydın, ilk olarak Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya’yı makamında ziyaret etti. Başkan Akdoğan, depreme dirençli şehirler inşa edebilmenin bir aşamasınında doğru mühendislik hizmetinin alınabilmesini sağlamak olduğunu belirterek, “Bu amaçla Demre Belediyesi ve Şubemiz arasında Mesleki Denetim ve Teknik İş Birliği Protokolü imzalanmıştır. Kamu yararı için gösterdiği hassasiyetten dolayı Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya’ya ve protokolün imzalanması sürecindeki katkıları için Demre Belediye Başkan Yardımcısı Salih Günay, Finike Temsilcilik Kurulu Üyemiz Emre Ceylan ve Üyemiz Yasin Öz’e teşekkür ederiz” dedi.

 

BİLİMSEL TEMELLİ ARAŞTIRMA

Başkan Akdoğan ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ali Erman Aydın, daha sonra Finike Belediye Başkan Yardımcısı Sıdıka Gökyar Kızılca’yı makamında ziyaret etti. İlçe genelinde olası bir depreme karşı gerekli önlemleri almak amacıyla başlatılan bilimsel temelli araştırma ve çalışmalar için Finike Belediye Başkan Yardımcısı Sıdıka Gökyar Kızılca’ya da teşekkür eden Kızılca, “Depreme dirençli kentler inşaa etmek içinbaşlatılan çalışmalar kapsamında, Finike Belediyesi ile İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi arasında Sağlıklı Kentleşme, Nitelikli Yapılaşma, Kültürel, Tarihi ve Doğal Çevre Değerlerinin Korunarak Geliştirilmesi İçin Ortak Mesleki Denetim ve Teknik İşbirliği Protokolü imzalanmıştır. Protokolün imzalanması sürecindeki katkıları için İmar ve Şehircilik Müdürü Çiğdem Çetı̇nkaya’ya, Finike Belediyesi’nde görevli İnşaat Mühendisleri Yücel Sayan ve Hüseyin Alperen’e, Finike Temsilcilik Kurulu Yardımcılarımız Bahadır Cenk Gündoğdu ve İsa Bahadır Çelı̇k’e teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

Menekşe KARAKUŞ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.