• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 21 Mart 2023 11:30

Havva Batu Dümen’den Kepez’e ziyaret

Havva Batu Dümen’den Kepez’e ziyaret
AK Parti’den Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Havva Batu Dümen, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve ilçe teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti’den Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Havva Batu Dümen, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Antalya’nın en köklü ailelerinden birinin mensubu olan Antalya doğumlu Havva Batu Dümen, milletvekilliği aday adaylığı başvurusu sonrası önce AK Parti İl Başkanı Ali Çetin’i ziyaret etti, ardından AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Ziyarette seçim süreci boyunca el ele verip 2023 hedefleri için seçimi tekrar ilk sırada bitirmek istediklerini belirten Dümen, aday adaylığı süreci ve parti çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

KADINLAR ÖNEMİ!
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ise ‘Aday adaylarımızın arasında hatırı sayılır oranda kadınların olması, AK Parti’nin kadına verdiği değeri ve kadınlarımızın da AK Parti’ye verdiği değeri gösteriyor. Teşkilatlarımızın içinde çok sayıda kadın kardeşimiz görev alırken, hepsinin ortak arzusu daha güzel bir Türkiye, daha yaşanır bir Antalya, daha özel bir Kepez. Sizlerin de katkısı ile AK Parti seçimlerden zaferle çıkacak, 2023 hedeflerini kararlılıkla gerçekleştirecek. Bu bağlamda aday adaylığınızın hayırlı olmasını diliyorum, temayül yoklamasında da başarılar diliyorum’ dedi. AK Parti’nin Antalya’nın her noktasına olduğu gibi Kepez’e de büyük yatırımlar ve yenilikler getirdiğini aktaran Bayraktar, ‘yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diyerek hizmetlerin altını çizdi.

EV EV GEZECEĞİZ!
Partisinin bir neferi gibi çalışıp, ev ev dolaşıp AK Parti vizyonunu vatandaşlara anlatacaklarını belirten Havva Batu Dümen ise çıktığı yolculuğun sorumluluğunu bildiğini ifade etti, ‘Bu sorumluluk bilinci ile sokakta kendimizi ve partimizi anlatacağız, ayrıca temayülde delegelerimize kararlılığımızı göstereceğiz. Diğer tüm aday adayı arkadaşlarıma da buradan başarılar diliyorum, Kepez İlçe teşkilatımıza da gösterdiği yakınlık ve sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ediyorum’ dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.