• SUR YAPIIIIIII
SPOR Haber Girişi : 31 Mart 2023 14:18

Haji Wright bombası!

Haji Wright bombası!
Antalyaspor'un Amerikalı golcüsü Haji Wright'a dev kulübün talip olduğu öğrenildi

Süper Lig'de attığı gollerle dikkatleri çeken ve Amerika Milli Takımı'na kadar yükselen Haji Wright'a dev bir kulüp talip oldu. Genç golcüyü yakından takip eden kulüp yetkililerinin yaz döneminde yıldız golcüyü kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.    

KİRALIK GELDİ ÇOK BEĞENİLDİ

2021/22 sezonunda Danimarka ekibi SönderjyskE'den kiralanan Haji Wright, sergilediği futbolun yanında attığı 15 golle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından Wright, 1.8 milyon euro karşılığında bonservisiyle Akdeniz ekibine transfer olmuştu.     

GALATASARAY ALMAK İSTEDİ AMA...

Ara transfer döneminde Haji Wright'ı kadrosuna katmayı çok isteyen Galatasaray, Antalyaspor ile kıran kırana pazarlık yapmış ancak bir sonuç alamamıştı. Sarı-Kırmızılılar, Antalya'ya 3.5 milyon Euro bonservis bedeli artı Yusuf Demir'i kiralık olarak, Emre Taşdemir'i de bonservisiyle birlikte önermişti. Daha önce 10 milyon Euro'dan aşağı inmeyen Antalyaspor cephesi ise bu kez 7 milyon Euro bonservis talebinde bulunmuş ancak teklif kabul edilmemişti.          

LİGE DAMGA VURDU

Forma giydiği iki sezonda lige damga vuran Haji Wright, bu sezon 19 maçta 12 gol atarken 2 de asist yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İki sezonda toplam 55 resmi maçta Antalyaspor forması giyen Haji Wright, 28 gol ve 4 asistlik performans gösterdi.     

DÜNYA KUPASINDA OYNADI

İlk olarak 2 Haziran'da oynanan dostluk maçında Fas'a karşı forma giyen Wright, milli formayla ilk maçında golle buluşmuştu. Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'na Amerika ile katılan Haji Wright, 4 grup maçında da forma şansı bulurken Hollanda'ya karşı gol de atmıştı.

DEV KULÜP DEVREYE GİRDİ

İtalya basınında çıkan haberlere göre Antalyaspor'un golcüsüne İnter talip oldu. Antalyaspor'da dikkatleri çeken Haji Wright, Amerika Milli Takımı'na da seçilmeyi başarmıştı. Serie A devi İnter, Haji Wright'in durumunu yakından takip ediyor. Çıkan haberlere göre İnter, Haji Wright'la ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Gelecek adına transferlerle kulübün kadrosunu genişletmek isteyen Milano ekibinin dışında genç golcüye İtalya'dan başka kulüplerin de talip olduğu iddia edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.