• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 21 Kasım 2022 14:50

Hain saldırıda okulu hedef aldılar

Hain saldırıda okulu hedef aldılar
Türkiye, şehit öğretmenler Necmettin Yılmaz ve Aybüke Yalçın'dan sonra Ayşenur Alkan'a ağlıyor! Hain saldırıda okulu hedef aldılar

2017 yılında Batman'ın Kozluk ilçesinde şehit edilen Aybüke Yalçın ve Tunceli'de katledilen Necmettin Yılmaz'ın acıları hala tazeyken bir acı haber de Gaziantep'in Karkamış ilçesinden geldi. PKK / PYD terör örgütünün okula yaptığı hain saldırıda öğretmen Ayşenur Alkan hayatını kaybetti. Biri çocuk toplam üç kişi vefat etti.

Hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda öğretmen Ayşenur Alkan, bir evladımız ve bir vatandaşımız şehit oldu. Yaralanan vatandaşlarımız da var. Türkiye, Ayşenur öğretmene ağlıyor! Olay yerinden ilk fotoğraflar da geldi. PKK'nın attığı roketlerden biri okulun bahçesine düştü.

AA-20221121-29494457-29494454-TEROR_ORGUTU_YPGPKKDAN_KARKAMISA_ROKET_SALDIRISI

Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden atılan roket-havanlar sırasında yaralanan sağlık çalışanı Mehmet Gören, saldırı anını şöyle anlattı:

karkamisa-roketli-saldiri-3-olu-10-yarali-3-_6497_dhaphoto7

YARALI SAĞLIK PERSONELİ O ANLARI ANLATTI

"112 olarak bombanın düştüğü yere gittik. Diğer sağlıkçı arkadaş yaralıyı çıkarırken enkazın altında kaldı. Kendimi bir anda merdiven boşluğunda buldum. Sonra hastaneye geldim. Ayağımda kırık var."