• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 18 Temmuz 2022 11:59

Gayrimenkul tanıtım günleri açıldı

Gayrimenkul tanıtım günleri açıldı
Kepez Belediye Başkanımız Sn. Hakan Tütüncü ’nün açılımıyla gerçekleştirdiğimiz Agora AVM Gayrimenkul Fırsat ve Tanıtım Günleri açıldı

Kepez Belediye Başkanımız Sn. Hakan Tütüncü ’nün açılımıyla gerçekleştirdiğimiz Agora AVM Gayrimenkul Fırsat ve Tanıtım Günleri açıldı

Antalya İnşaat  Müteahhitleri Derneği  ve Agora Avm’nin ortaklaşa  2. Agora AVM Gayrimenkul Fırsat ve Tanıtım Günleri”  düzenliyor. Gayrimenkul  sektöründeki son gelişmeler  ve fırsatların yanı sıra  tanıtım imkanlarının da yer aldığı fuar ile ilgili açıklama yapan Antalya İnşaat  Müttehitleri Derneği Yönetim Kurulu  Başkanı Atılgan Sert, sektörün canlanması adına bu fuarın önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Vatandaşları ev alma hayallerine bir adım yaklaştırmak istediklerini belirten Sert, “Antalya İnşaat Müteahhitleri Dernek  ve Agora Avm Yönetimi’nin ortaklaşa düzenlendiği bu fuarla ev alma düşüncesi taşıyan elindeki birikimi, en iyi şekilde değerlendirmek isteyenlere bir fırsattır. İnşaat sektöründeki tüm yenilikleri projelerine yansıtan sektör çalışanları projelerini maket ve projeksiyonlarla katılımcılara tanıtacaklar. Amacımız Antalya’nın yeni yaşam alanlarını bir çatı altında toplayarak, müteahhitleri  ve konut alıcılarını bir araya getirmek. O nedenle Kepez Belediye Başkanımız Sn. Hakan Tütüncü ’nün açılımıyla gerçekleştirdiğimiz ve stantlarımızı gezerek bizleri  onara eden, Başkanımız Hakan Tütüncü’ye   ayrıca çok teşekkür ederiz.  2. Agora AVM Gayrimenkul Fırsat ve Tanıtım Günleri 24 Temmuz tarihine kadar devam etmektedir. Tüm vatandaşları bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.