FİKRİ SALGINDAN NASIL KURTULUNUR

  • SUR YAPIIIIIII

Bir hediyeninambalajı ne kadar önemli ise bir zehrin veya zararlı fikrin sunum şekli yani ne şekilde sunulduğu da o kadar önemlidir.Onun içindir kieskilerin söylediği, bal şerbeti ile sunulan zehir ifadesi, aslında karşıdaki kişinin iyiliğini düşünüyormuş gibi onun sonunu hazırlamak için yapılan işleri anlatabilmek adına söylenmiş güzel bir sözdür.Asıl niyetini hissettirmeden insanı kandırmak için insanın hoşuna gidecek ifadeleri kullanan şeytanın dabu taktiği Hz.Adem’le uğraşımında da görmekteyiz. Hakikatin, adaletin veinsanın faydasına olan her şeyin üstünü örterek kendi düşüncelerini hayatı hakim kılmak isteyen şeytani akıllarında bugün bu taktiği çok güzel kullandığını görmekteyiz.

Bugün insanlığı götürmek istedikleri noktayı dergi kapaklarından, kurdukları şirketlerden, verdikleri demeçlerden ve attıkları tweetlerdençok net anlayabiliyoruz. Yine güzel bir ambalaj içerisinde ve hesaplarını açıktan ortaya koyar vaziyette, tartışılabilecekmiş gibi görünen ama onların istediği şekli ile tartışılan bir ortam oluşturmak suretiyle insanlığı kendi istedikleri yönedoğru yönlendirmektedirler.

Aylarca dergi kapağı yorumlayan ve onların yapmış olduğu şeytani hesapları deşifre ettiğini düşündüğümüz birçok yorumlarla ekranlara çıkan iyi niyetli kardeşlerimizin aslında şunu bir düşünmeleri gerekmektedir.Onların bize empoze etmek istediklerini konuşmaktan ziyade onların fikirlerini ve düşüncelerini yıkacak söylem ve eylemleri halka anlatmak gerektiğini hissetmek zorundayız. Aksi takdirde insanlar bunların karşısında bir acziyet ve teslimiyetin dışında, çare kalmadığını düşünerek umutsuzluğa kapılmaktadırlar. Biz de farkına varmadan onların değirmenine su taşımış ve halkı onların istediği kıvama getirmiş oluveriyoruz.

Gerçek muvahhitler insanlığa sunduğu çözümler neticesinde ücret talep etmedikleri gibi mücadelelerinde doğru bir hayat tarzı ortaya koyarak kendileri de o doğru hayat tarzına sadık kalmak suretiyle insanlığa örnek olmuşlardır. Bugün şeytani aklın hesaplarını gördüğünü düşünen ve bu konuda halkı bilgilendirmeye çalışan kimselerimizin, onların hesaplarını insanları aciz bırakacak şekilde ve detaylı vaziyette anlatmak yerine kısaca değinip çözüm önerilerini geniş geniş anlatmaları daha isabetli olacaktır. Lakin gördüğüm kadarıyla bu noktada geniş bir çözüm önerisi olmayan, doğru bir hayat tarzı ortaya koyamayan ve insanlığı zulümden adalete dönüştürecek bir yaşayış şekli ortaya koyamayanbizlerin, şeytani aklın hedeflerinin karşısında bir şey yapılamaz mış gibibir duruma düşürecek anlatımlarinsanlığı felakete götürmeye engel olamayacaktır.

Bugün bizlerkendimizin,ailemizin, toplumumuzun ve insanlığın huzuru için projeler üretemiyor ve şeytani aklım ortaya koyduğu hayat tarzına razı oluyorsak suçu kendimizden başkasında aramamalıyız. Dünyada adaleti, ahlakı ve insanca yaşamayı başaramayan veya başarmak için mücadele vermeyen insanların, esaretten ve kölelikten başka yapacakları hiçbir şey yoktur. O halde şeytani aklın planlarının karşısında alternatif sistemler üretmek zorunda olduğumuzu yeniden hatırlamalıyız.Zalime ve zalimin zulmüne karşı kendini ve insanlığı kurtarmamücadelesi vermemek zulme ortak olmaktır.Şeytani aklın planlarının karşısında etkin mücadele vermek ise Rahman’a dost olmaktır.Yani onurlu bir hayatın sembolü olan peygamberlerin mücadelesini vermek veya bu yolda öle bilmeyi becermek çok önemli bir meziyettir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.