• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 22 Ocak 2023 19:07

Durmuş Kaplan, İyi Milletvekili Adaylığını Konyaaltı’nda açıkladı

Durmuş Kaplan, İyi Milletvekili Adaylığını Konyaaltı’nda açıkladı
Antalya’nın sevilen isimlerinden Durmuş Kaplan, Konyaaltı İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği toplantı ile İyi Parti Milletvekili adaylığını açıkladı. Toplantıya partililerin yanı sıra Konyaaltı sakinlerinden yaklaşık 500 kişi katıldı.

Antalya’nın sevilen isimlerinden Durmuş Kaplan, Konyaaltı İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği toplantı ile İyi Parti Milletvekili adaylığını açıkladı. Toplantıya partililerin yanı sıra Konyaaltı sakinlerinden yaklaşık 500 kişi katıldı.

İyi Parti’den Antalya Milletvekili Adayı Durmuş Kaplan, Konyaaltı İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği ve yaklaşık 500 kişinin katıldığı toplantıyla adaylığını resmen açıkladı. Konyaaltı İlçe Başkanı Serap Kaya, İl Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kavşut, Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolak, Konyaaltı yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Kaplan, “Bugün burada toplanmamızın sebebi, ülkemizin ilerleyen günlerde gireceği bir seçimin olmasıdır. Bir niyetimin hasıl olması sebebiyle, partimizin bir neferi olarak sizlerle beraber mücadele etmekten onur duyacağım bir yola çıkmak istiyorum” dedi.

KALABALIK İLÇEYE SIĞMADI

Kaplan’ın adaylık açıklamasına yoğun ilgi yaşanırken, salonun yanı sıra Konyaaltı İlçe Başkanlığı’nın merdivenlerine kadar adeta insan seli yaşandı. Yola çıktığı süreçte kendisini bir an bile yalnız bırakmayan eşine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kaplan, “Biliyorum ki aslında bu süreç benim için ilkokul sıralarında başkanlık yarışıyla başladı. İlerleyen dönemlerde üniversitede iki kere otuz bin nüfusluk öğrenci konsey başkanlığı ile devam etti. Niyetimin ağır olduğun farkındayım ve bilmelisiniz ki diyetisyenlik mesleğimin yanı sıra ben bir ziraat teknikeriyim. Tohumun tarladan sofranıza kadar gelmesinde ki sürece hakim biri olarak söylüyorum. Emeğin, alın terinin, sabrın, olgunlaşmanın ve verilen zamanın kıymetini biliyorum” diye konuştu.

SİZLERİN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Önümüzdeki günlerde girilecek seçim atmosferinde Türk Halkı’nın desteğinin ne denli önemli olduğuna dikkat çeken Kaplan, konuşmasına şöyle devam etti: “Her geçen gün ekonomik sıkıntılar artarken, alım gücü her geçen gün azalıyorken,adalet sisteminde ki yanlışlıklar su götürmez bir hal aldı. Bu sistemin artık değişme vaktinin geldiğine inanarak sizlerle beraber buna dur demek için çocuklarımız, gençlerimiz ve geleceğimiz için bu yola çıkıyorum.

Niyetim ilkeli, dürüst,ve koşullar ne olursa olsun sizin yanınızda mücadele edeceğime…

Her türlü haksızlığa karşı sesimi daha da gür çıkaracağıma…

Her zaman iyi olacağıma… Cesur olacağıma… Biz olacağıma… Söz veriyorum.

Bu mücadelede gelin biz olalım, cesur olalım, iyi olalım.

Yüce Allah’ım çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun.

DURMUŞ KAPLAN KİMDİR?

Ben Durmuş Kaplan; 10 Ocak 1985 Kumluca doğumluyum Annem Aysel Kaplan Elmalı Yörük bir ailenin kızı Babam Yusuf Kaplan Kumluca, Kemer, Finike tarafından Yörük bir ailenin oğludur. Antalyalı bir ailenin Antalyalı evladıyım. Ortaöğretim hayatımı Kumluca da tamamladım. Üniversite hayatımı Süleyman Demirel Üniversitesinde başlayıp mücbir sebeplerden dolayı bıraktım akabinde Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü bitirdim. Şuan için mesleğimi icra ettiğim Olimpos Hastanesinde mesleki hayatıma devam ediyorum.