• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 14 Aralık 2022 10:08

Deva Partisi afetzedelerin yanında

Deva Partisi afetzedelerin yanında
12 Aralık’ta Antalya’nın tüm ilçelerinde başlayan sağanak yağıştan en fazla etkilenen ilçe Kumluca İlçesi oldu.

12 Aralık’ta Antalya’nın tüm ilçelerinde başlayan sağanak yağıştan en fazla etkilenen ilçe Kumluca İlçesi oldu. Kumluca İlçesinde sağanak yağış ilerleyen saatlerde ilçede sele neden oldu. Selden kötü bir şekilde etkilenen Kumluca halkının evleri, dükkanları ve seraları su altında kaldı. İlçedeki arabalar selin etkisi ile akıntıya kapıldı ve yollar kullanılamaz hale geldi. Halk yetkililerden yardım istedi.

 

Deva Partisi Antalya İl Başkanlığı Kumluca’daki selden etkilenen vatandaşların yanında olmak için yola çıktı. Antalya İl Başkanı Selda Öner, İl Başkan Yardımcısı ve Kurumsal İl Başkanı Murat Barçın, Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik ve teşkilat üyeleriyle birlikte Kumluca Halkının yanında oldular.

 

 Seraları su altında kalan, evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundular ve yardımcı oldular.

 

Antalya İl Başkanı Selda Öner: ”Kumluca büyük bir felaket ile sınandı. Vatandaşlarımızın evleri, işyerleri, tarlaları ve seraları çamura teslim olmuş durumda. Bu bölgenin hemen her sene bu ve benzeri sorunları yaşamaması için geçici değil kalıcı çözümlere ihtiyacı var. Çok geçmiş olsun Kumluca.” ifadelerini kullandı.