• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 15 Kasım 2022 17:05

Çöpe atmak isterken ev sahibi görmüş!

Çöpe atmak isterken ev sahibi görmüş!
Yüzük, bileklik, hap... Çöpe atmak isterken ev sahibi görmüş! Taksim bombacısının yakalandığı evde yeni detaylar: Polisler geldiği anda...

İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği bombayı koyan teröristin yakalandığı evde yeni detaylar ortaya çıktı. Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashır'ın saklandığı Küçükçekmece'deki evin içinden yeni detaylar ortaya çıktı. Teröristin, hain saldırı sonrası geldiği evde gece boyunca panik içindeki hareketlerinin tuhaf karşıladıklarını belirten ev sahibi, çöp detayını ilk kez anlattı. Evin içerisinden yeni görüntüler paylaşılırken, hap ve yüzük detayları dikkat çekti.

Taksim'deki İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği ve 81 kişinin yaralandığı hain saldırıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Bombayı banka bırakan Suriye uyruklu kadın terörist Ahlam Albashır, saklandığı evde kıskıvrak yakalanırken; söz konusu evdeki yeni detaylar ortaya çıktı. Gece boyu kadın teröristin panikle hareket ettiği belirlenirken, operasyon sırasında camı kırarak atlamaya çalıştığı ortaya çıktı. Öte yandan teröristin kaldığı odadaki hap, kulaklık ve yüzük detayları dikkat çekti. İşte İstikal Caddesi'ndeki hain saldırıyı gerçekleştiren teröristin kaldığı evle ilgili tüm detaylar...

10 SAAT SONRA YAKALANDI

İstanbul İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği patlamaya neden olan bombayı yerleştiren kadın terörist Ahlam Albashır saldırıdan 10 saat sonra Küçükçekmece'de saklandığı evde yakalandı.

YAŞLI BİR KADINLA MİSAFİR OLARAK GELMİŞ

CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz, teröristin yakalandığı eve giderek yeni detayları aktardı. Tokaz, teröristin eve yaşlı bir kadınla misafir olarak geldiğini, bombayı yerleştirdiği kıyafetlerini mutfaktaki çöpe atmak istediğini ifade etti.

İşte Tokaz'ın İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya neden olan terörist Ahlam Albashır'ın yakalandığı evden aktardıkları:

"GECE BOYU TEDİRGİNDİ"

İstiklal Caddesi patlamasının 1 numaralı faili kadın terörist Ahlam Albashır, Küçükçekmece Gecekuşu Sokak'ta gözaltına alınmıştı. 3 katlı bir apartman ve bu son dairede yakalandı. Buraya yaşlı bir kadınla birlikte 'misafir' denilerek getirildi. Bu dairede Suriyeli bir aile yaşıyordu, her şeyden habersizlerdi bu arada.

Patlamayı gerçekleştirdikten sonra gece saatlerinde Küçükçekmece'de bu eve geldi. Buraya oldukça endişeli bir şekilde geldi, hareketleri de tedirginlik yaratıyordu. Ailenin ifadesine göre evin salonunda oturup telefonuyla mesajlaştı.

"KIYAFETLERİNİ ÇÖP KUTUSUNA ATMAK İSTEDİ"

Patlamayı gerçekleştirdiği kıyafetleri kamuflajlı pantolonu ve siyah üstüydü. Kıyafetlerini bu eve geldikten sonra hızlı bir şekilde değiştirdi, mutfaktaki çöp kutusuna atmak istedi.