• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 21 Mayıs 2020 13:00

Cavit Arı'dan Bayram Mesajı

Cavit Arı'dan Bayram Mesajı
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi, CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi, CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Milletvekili Cavit Arı, mesajında şunları ifade etti.

 “Bu Ramazan Bayramı’nı küresel boyutta yaşadığımız ölümcül bir salgın nedeniyle evlerimizden çıkmadığımız, büyüklerimizi ve sevdiklerimizi kucaklayamadığımız, komşularımızı ve kaybettiğimiz yakınlarımızı ziyaret edemediğimiz olağandışı bir dönemde kutlayacağız.

 Bayramlar, sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı, milli ve dini duyguların, inançların, geleneklerin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı ve millet olma şuurunun şekillendiği özel günlerdir. Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması ve birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

 Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerim kutlar, sağlıklı günlerde kucaklaşacağımız nice bayramlara ulaşmamız temennisi ile bayramların tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini dilerim.”

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.