• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 07 Ağustos 2022 14:28

Canlı yayında kavga

Canlı yayında kavga
Korumasıyla birlikte gazeteci döven Cemal Enginyurt hakkında soruşturma başlatıldı

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile gazeteci Latif Şimşek arasında bir televizyon kanalında çıkan tartışma şiddete dönüştü. Enginyurt ve koruması olduğu iddia edilen kişi Şimşek'i darbetti. Gazetecinin şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı, Enginyurt'un yanındaki şahıs için gözaltı kararı verildi.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt dün akşam katıldığı televizyon programında gazeteci Latif Şimşek ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle Enginyurt ve koruması olduğu iddia edilen kişi Latif Şimşek'e fiziki saldırıda bulundu.

İKİSİNDEN DE ŞİKAYETÇİ OLDU

Latif Şimşek Milletvekili Cemal Enginyurt ve korumasından şikayetçi oldu. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

KORUMA HAKKINDA GÖZALTI KARARI

Başsavcılık olay sırasında televizyon programının yapıldığı kanalda resmi görevi bulunmayan ve Cemal Enginyurt'un koruması olduğu iddia edilen kişi hakkında gözaltı talimat verdi.

ENGİNYURT'UN DOSYASI ANKARA'YA GÖNDERİLECEK

Öte yandan Başsavcılık Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında soruşturma evrakının da Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderileceğini bildirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.