• SUR YAPIIIIIII
ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 23 Kasım 2023 11:27

BTP'den üye katılım şöleni

BTP'den üye katılım şöleni

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Antalya İl Başkanlığı tarafından Genel Başkan Hüseyin Baş'ın da katılımı ile üye katılım töreni düzenlenecek.

ASSİM Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan üye katılım töreninde Ahmet Selçuk İlkan'ın da şiir dinletisi etkinliği gerçekleştirilecek. 

BTP Antalya İl Başkanı Sinan Afşar, partilerine olan teveccühün her geçen gün arttığına işaret ederken Türkiye'nin aydınlık yarınlara kavuşması için tek çıkar yolun BTP iktidarının olduğunu söyledi. Antalyalıları BTP'ye üye olmaya davet eden Afşar, AK Parti'nin ülkeyi ekonomik olarak uçuruma sürüklediğine dikkat çekerken "AK Parti hükümeti 100 yıllık Cumhuriyet birikimimizi  bitirerek ülkeyi yaşanmaz bir hale sokmuştur. Erdoğan'ın ekonomi anlayışıyla 20 yılda devletin borcunu 3 katına çıkardılar. Daha vahimi ise bu 3 kattan daha fazla yani 540 milyar dolar borç faizi ödediler . Bu para ne demek biliyor musunuz? Afete uğrayan 11 ilimizi her şeyi ile 110 kez yeniden yapmak demek veya Türkiye'yi yeniden inşa etmek demek. Ama borca ve faize yedirdiler. Vergi, zam ve cezadan başka hiçbir şey bilmeyen bu hükümet ve yandaşları muhalefetten kurtulma zamanı gelmiş ve geçmektedir" dedi.

BTP Antalya İl Başkanı Sinan Afşar, iktidara yürüyüşün ilk adımlarının 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde atılmaya başlanacağını kaydetti.

Haber: Yalçın KÜÇÜK