• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 30 Haziran 2021 16:38

Bir İhaleyi Yapamadılar

Bir İhaleyi Yapamadılar
Küçük Çaltıcak ihalesinin üzerinden üç ay geçmesine karşın yeni ihale yapılamadı. 30 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen ihalede enteresan olaylar yaşanmış ve Konyaaltı Belediyesi’nin itirazı sonrasında ihale ileri bir tarihe ertelenmişti.

30 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen ihalede enteresan olaylar yaşanmış ve Konyaaltı Belediyesi’nin itirazı sonrasında ihale ileri bir tarihe ertelenmişti. Sezon açılırken yeni ihale ise henüz yapılabilmiş değil.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar VI. Bölge Müdürlüğü, Beydağları Sahil Milli Park Müdürlüğü faaliyet alanında yer alan Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisindeki Küçük Çaltıcak Çadırlı, Karavanlı Kamp ve Günübirlik Kullanım Alanı Kapı Girişi ve alanda yer alan yapı ve tesislerin işletilmesi işi için ihaleye çıktı.

İHALE UZADIKÇA UZADI

Muhammen bedeli 426.894,98 TL olan ihale Tarım ve Orman Bakanlığı 6. Bölge Müdürlüğü Antalya Şube Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapıldı. Talebin fazla olduğu ihale saat 11’de başlarken ihale uzadıkça uzadı ve akşam saatlerini buldu. İhalenin uzaması ile birlikte enteresan olaylar da yaşanmaya başladı.

EKSİK EVRAK DENİLEREK ELENDİLER

Saatler 16.00’ı geçerken ihaleye katılanların birisi dışında tamamının ihaleden elendiği açıklandı. İhaleye katılanlar arasında Konyaaltı Belediye Başkanlığı da bulunurken evraklarının eksik olmadığını ve her türlü ihale şartnamesinin yerine getirildiği gerekçesi ile Konyaaltı Belediye Başkanlığı ihaleye itiraz etti.

KONYAALTI İTİRAZ ETTİ İHALE ERTELENDİ

Konyaaltı Belediye Başkanlığı’nın itirazı sonrasında ihale heyeti itirazı görüşmek üzere toplanırken saatler biraz daha ilerledikten sonra Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar VI. Bölge Müdürlüğü, Beydağları Sahil Milli Park Müdürlüğü ihalenin üç gün sonra yapılacağını açıklayarak ihalenin iptal edildiğini duyurdu. 

BU KEZ İHALE İPTAL EDİLDİ

Bu kez tarihler 2 Nisan 2021 Cuma gününü gösterirken ihale katılımcıları yeniden ihalenin yapılacağı Tarım ve Orman Bakanlığı 6. Bölge Müdürlüğü Antalya Şube Müdürlüğü Toplantı Salonu'ndaki yerini aldı. Ancak, yetkililer ihalenin iptal edildiğini ve ileriki bir tarihe ertelendiğini açıkladı. 

Akıllara ise “Ya Konyaaltı Belediye Başkanlığı itiraz etmeseydi ne olacaktı? Adrese teslim ihale mi olacaktı” sorusu geldi. Aradan geçen üç aylık zamana karşın Küçük Çaltıcak ile ilgili yeni bir ihale şartnamesi hazırlanmadı ve ihale duyurusu yapılmadı.


Haber: Yalçın KÜÇÜK


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.