ÖZEL HABERLER Haber Girişi : 03 Haziran 2024 11:42

Bayram öncesi hareketlilik

Bayram öncesi hareketlilik

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte, seyahat etmek isteyen vatandaşların otobüs ve uçak biletlerine olan talebi hızla artıyor. Antalya Otogarı'nda bilet almak isteyenlerin yoğunluğu dikkat çekerken, yetkililer bayram sürecinde sıkıntı yaşamamak için vatandaşları biletlerini son güne bırakmamaları konusunda uyardı.

Antalya Otogarı'nda Yoğunluk

Antalya Otogarı'nda, bayram tatilini ailelerinin yanında geçirmek veya tatile gitmek isteyenlerin oluşturduğu kalabalık giderek büyüyor. Bilet satış noktalarında uzun kuyruklar oluşurken, otobüs firmaları ek seferler düzenlemek için hazırlık yapıyor. Yetkililer, her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram öncesi yoğunluğun beklentilerinin üzerinde olduğunu belirtti.

Biletlerinizi Son Güne Bırakmayın Uyarısı

Antalya Otogarı yetkilileri, seyahat planı yapan vatandaşlara biletlerini son güne bırakmamaları konusunda önemli uyarılarda bulundu. Yetkililer, "Bayram yoğunluğundan dolayı otobüs ve uçak biletleri hızla tükeniyor. Bilet bulmakta zorlanmamak ve rahat bir seyahat gerçekleştirmek için biletlerinizi erkenden almanızı tavsiye ediyoruz" dedi.

Uçak Biletlerinde de Yoğunluk

Benzer şekilde, Antalya Havalimanı'nda da yoğunluk artıyor. Uçak bileti almak isteyenlerin sayısı her geçen gün artarken, havayolu şirketleri de ek seferler koyarak talebi karşılamaya çalışıyor. Havalimanı yetkilileri, bayram tatili boyunca yoğunluğun daha da artacağını ve vatandaşların seyahat planlarını erkenden yapmalarının faydalı olacağını belirtti.

Ek Seferler ve Alternatif Rotalar

Otobüs ve havayolu firmaları, artan talebi karşılayabilmek için ek seferler düzenlemeye hazırlanıyor. Bunun yanı sıra, alternatif rotalar ve saatlerde de düzenlemeler yapılarak vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Haber: Yalçın KÜÇÜK