• SUR YAPIIIIIII
YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 17 Nisan 2023 21:59

BAŞKAN SÖZEN VE MİLLET İTTİFAKI’NDAN ESNAF ZİYARETİ

BAŞKAN SÖZEN VE  MİLLET İTTİFAKI’NDAN ESNAF ZİYARETİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve Millet İttifakı’nın milletvekili adayları, ilçe yöneticileri ve partililerle birlikte kentin en işlek caddesi olan Antalya Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

 

14 Mayıs Genel Seçimleri’nde CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu göreve getirmek amacıyla sahaya inen Millet İttifakı Manavgat İlçe Başkanları ve Antalya Milletvekili adaylarının çalışmalarına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de eşlik etti. Manavgat’ın en işlek caddesi ve ana arteri olan Antalya Caddesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Millet İttifakı heyeti, göreve gelmeleri halinde yapacakları projeleri halka anlattı. Esnaf ziyaretine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, Demokrat Parti Manavgat İlçe Başkanı Aylin Tezcan Çelik, Saadet Partisi Manavgat İlçe yönetimi, DEVA Partisi Manavgat İlçe yönetimi, CHP Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı Sururi Çorabatır, CHP Antalya 3. Sıra Milletvekili Adayı Aliye Coşar ve Millet İttifakı’nın gençlik ve kadın kolları üyeleri de katıldı. Esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan Millet İttifakı, çalışmalarına dur durak bilmeden devam edeceklerini bildirdi. 

 

BAŞKAN SÖZEN; GÜZEL GÜNLER YAKIN

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun göreve gelmesi halinde Türkiye’nin liyakat ve adaletle yönetileceğini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Antalya Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarımızla Millet İttifakı’nın paydaşları olarak bir araya geldik. Memleketimizin çözülmesi gereken konuları ve iktidara gelmemiz halinde neler yapacağımızı halkımıza aktardık. Güzel günleri yaşamayı hak ediyoruz. İnanıyorum ki Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bizlerin özlem duyduğu o güzel günleri tekrardan milletimize yaşatacak. Milletimizin sesi olacak kadrolarımızla birlikte sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Bizleri büyük bir sıcaklık ve samimiyetle karşılayan tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Daha yaşanılabilir bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.