GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 06 Eylül 2023 09:30 Haber Girişi : 05 Eylül 2023 14:08

Başkan silah mı taşıyor?

Başkan silah mı taşıyor?

2019 Yerel seçimlerinde Korkuteli’den Belediye Başkanı seçilen Ömer Niyazi İşlek geçtiğimiz gün Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ATSO) ziyaret etti.

Ziyarette; ATSO Başkanı Ali Bahar, Meclis Üyesi ve Korkuteli OSB Müteşebbis Heyet Başkan Yardımcısı Osman Bahçe, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ile bir araya gelerek Korkuteli OSB çalışmaları hakkında görüştü.

Ziyaret sonrasında hatıra fotoğrafı çektirilirken Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’in sol tarafındaki ceket altındaki şişkinlik dikkat çekti.

Ceket giyen ve fotoğraf çektirirken düğmelerini ilikleyen Başkan İşlek’in sol tarafındaki şişkinlik bariz bir şekilde dikkat çekerken “Başkan silah mı taşıyor?” yorumlarına neden oldu.

Adı MHP’den Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına geçen İşlek’in ceketinin altında silah olup olmadığı ya da ceketin azizliğine mi uğrayıp uğramadığı bilinmiyor.

Diğer yandan Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'in tehdit aldığı için silah taşıyabileceği yorumları da yapılıyor.

Haber: Yalçın KÜÇÜK