• SUR YAPIIIIIII
SAĞLıK Haber Girişi : 03 Eylül 2020 12:32

Başkan Böcek çıkıyor

Başkan Böcek çıkıyor
17 Ağustos tarihinde virüs testi pozitif çıkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in bir aksilik olmaz ise 4 Eylül 2020 Cuma günü taburcu olması ve eve geçmesi bekleniyor.

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 50,62 oy oranı ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Muhittin Böcek, şahsi sosyal medya hesabından 17 Ağustos tarihinde koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu.

 

Başkan Muhittin Böcek sağlık durumu ile ilgili 21 Ağustos tarihinde yine şahsi sosyal medya hesabından “Hastaneye yatışımdan bugüne kadar mesaj gönderen, arayan, sosyal medyadan yazan vatandaşlarıma, yol arkadaşlarıma, can dostlarıma, dua eden herkese teşekkür ediyorum. Dualarınızla ve doktorlarımızın ilgisiyle iyileşiyorum. Mesafe ve hijyen kurallarına uyalım” derken bir de fotoğrafını paylaşmıştı.

 

BİR ARA NEFES ALAMAMIŞ

Duyumlara göre ise Başkan Böcek bu paylaşımdan sadece bir gün sonra yani 22 Ağustos Cumartesi günü fenalaştı ve nefes almakta zorlandı. Başkan Muhittin Böcek yoğun bakım ünitesine alınırken yapılan yoğun müdahalelerin ardından yeniden stabil duruma geçti. Tekrar nefes almaya başlanılan Muhittin Böcek yine eski odasında tedaviye devam etti.

 

YERİNE KİM GEÇECEK TARTIŞMALARI

Bu durum kulislerde kulaktan kulağa yayılmış olacak ki Muhittin Böcek’in yerine kimin geçeceği tartışmaları dahi yapılmaya başlamıştı. Tartışmalar ayyuka çıkmaya başlayınca o tarihe kadar sessiz kalan hem CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’dan hem de Muratpaşa Blediye Başkanı Ümit Uysal’dan Muhittin Böcek’in sağlık durumu ile ilgili bilgi paylaşıldı.

 

ÇIKACAĞI TARİH NETLEŞTİ

İlerleyen günlerde sağlık durumu iyiye gitmeye başlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 28 Ağustos 2020 Cuma günü hastaneden eve çıkması bekleniyordu. Ancak doktorlar bir süre daha hastanede kalması görüşünde birleşti. Hastanedeki tedavisi halen devam eden Muhittin Böcek’in bir aksilik olmaz ise 4 Eylül Cuma günü hastaneden eve çıkması ve evde tedbir amaçlı izole olması bekleniyor.

 

Başkan Muhittin Böcek’in göreve ise Ekim ayı başlarında dönmesi bekleniyor. Bilindiği gibi Muhittin Böcek’in A Takımı da halen evde izole durumundalar.

 

Yalçın KÜÇÜK

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.