• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 01 Haziran 2022 10:54

Başaran: Meral Akşener Antalya’ya Güveniyor

Başaran: Meral Akşener Antalya’ya Güveniyor
İYİ Parti Antalya heyeti, İl Başkanı Mehmet Başaran liderliğinde 2 Haziran Perşembe günü Burdur’u ziyaret edecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve kurmaylarıyla bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 2 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek olan Burdur ziyareti öncesinde İYİ Parti Antalya heyeti, Ankara’ya çıkarma yaptı. Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran liderliğinde ki heyette, Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri yer aldı.Ankara’da ilk olarak İYİ Parti lideri Meral Akşener’i ziyaret eden heyet, ardından sırasıyla Siyasi İşler Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Genel SekreterUğur Poyraz, Kurumsal İlişkiler Başkanı Mustafa Cihan Paçacı, Kadın Politikaları BaşkanıÜnzile Yüksel, Milli Güvenlik Politikaları Başkanı Mehmet Tolga Akalın, Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler BaşkanıRıdvan Uz’u ziyaret etti.

 

“BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, son derece başarılı geçen ziyarette İYİ Parti lideri Meral Akşener ve kurmaylarına Antalya’da ki çalışmalar hakkında bilgiler verdiklerini söyledi. Meral Akşener’in Antalya’ya çok değer verdiğini ve çok yakından takip ettiğini kaydeden Başaran, “Partimizin Antalya’da ki yükselişi Genel Başkanımızın da dikkatinden kaçmadı. Kendileri bizlere çok güveniyor ve Antalya’da birinci parti olacağımıza tüm yüreğiyle inanıyor ve bizlerinde inanmasını istiyor. Bizler de İYİ Parti Antalya Teşkilatı olarak Sayın Genel Başkanımızdan aldığımız güçle Antalya’da en iyi yere gelebilmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

 

AKŞENER’İN BURDUR PROGRAMI

Mehmet Başaran, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 2 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek olan Burdur ziyaretiyle ilgili olarak da bilgi verdi. İYİ Parti liderinin ilk olarak sabah saat 10.00’da Yeşilova ilçesini ziyaret edeceğini kaydeden Başaran, ardından saat 12:00’de Burdur Bedesten Çarşısı yanında (Aşağı Pazar) vatandaşlarla bir araya geleceğini kaydetti. Mehmet Başaran, Genel Başkan Meral Akşener’in Burdur programının saat 15:00’te ki Bucak ve saat 16:30’da gerçekleşecek Kocaaliler/Bucak ziyaretiyle son bulacağını aktardı. Başaran açıklamasının sonunda tüm Antalyalıları, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Burdur ziyaretine davet etti.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.