• SUR YAPIIIIIII
GÜNDEM Haber Girişi : 24 Eylül 2022 13:25

Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert sözler

Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert sözler
Yunanistan panikledi! Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert sözler: Yüzme bilmek işlerine çok yarayacak!

YunanistanTürkiye'ye yönelik provokasyonlarını sürdürüyor. Son olarak, Yunanistan Savunma Bakanı Panagiotopulo, "Antalya'nın Kaş ilçesini işaret ederek, "Ne diyorsunuz? Denize atlayıp karşıya yüzerek gidip geleyim mi? Sadece 2 mil... Bakalım ne olacak?" sözlerini kullanmıştı. Bakan Akar'dan bu sözlere şu şekilde karşılık verdi: "Son zamanlardaki provokatif tavırlarına bakınca yüzmeyi unuttular zannetmiştik. Bu kafayla giderlerse yüzme bilmek işlerine çok yarayacak gibi."

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın New York ziyareti sırasında heyette bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkevi'nde Yunanistan ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, "Son zamanlardaki provokatif tavırlarına bakınca yüzmeyi unuttular zannetmiştik. Bu kafayla giderlerse yüzme bilmek işlerine çok yarayacak gibi. ifadelerini kullandı. Atina'ya 7 uyarıda bulundu. Bakan Akar'ın sözleri Yunanistan'ı panikletti.

'BAKALIM NE OLACAK?' DEMİŞTİ

Hürriyet Gazetesi'nden Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan Bakan Akar, Yunanistan Savunma Bakanı Panagiotopulos'un, Antalya'nın Kaş ilçesini işaret ederek, "Ne diyorsunuz? Denize atlayıp karşıya yüzerek gidip geleyim mi? Sadece 2 mil... Bakalım ne olacak?" sözlerine cevap verdi.

YÜZME BİLMEK İŞLERİNE YARAYACAK!

Bakan Akar, "Aferin, son zamanlardaki provokatif tavırlarına bakınca yüzmeyi unuttular zannetmiştik. Bu kafayla giderlerse yüzme bilmek işlerine çok yarayacak gibi.