• SUR YAPIIIIIII
SİYASET Haber Girişi : 04 Temmuz 2021 17:27

Babacan vatandaşları dinledi

Babacan vatandaşları dinledi
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Türkiye’yi gezmeye devam ediyor. Partisinin ilçe kongrelerine katılmak üzere Antalya’ya gelen Babacan, Kepez’de vatandaşlarla biraraya geldi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Türkiye’yi gezmeye devam ediyor. Partisinin ilçe kongrelerine katılmak üzere Antalya’ya gelen Babacan, Kepez’de vatandaşlarla biraraya geldi. 

‘Çala çala bitiremediler’

Hükûmeti Babacan’a şikâyet eden Kepezli esnaf, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:“Yeter, halk isyan ediyor, isyan. Bunu kabul etsinler artık. Halk isyanda, esnaf isyanda. Ülkeyi eroin, kokain ülkesine ettiler. Çala çala bitiremediler. Vatan bizim, millet bizim, asker bizim, polis bizim. Ülkeyi perişan ettiler.”

 ‘İşler tek kelimeyle kötü, emekliye ölü gözüyle bakılıyor’

Yugoslavya göçmeni bir Arnavut olduğunu söyleyen vatandaş ise Babacan’ın “İşleriniz nasıl gidiyor” sorusuna, “Tek kelimeyle kötü” yanıtını verdi. Esnaf, “Bu zamana kadar böyle bir şey görmedim. Esnafın tam iş yapacağı zamanlarda örneğin anneler günü, babalar günü, Ramazan Bayramı esnafın iş yapacağı zamanlar. Dükkanlarımız hep kapalıydı. Esnaf sokaklarda oturuyordu” diye devam etti. “Esnaf, çiftçi emekli tüm vatandaşlarımız sıkıntıda” diyen Babacan’a esnaf, “Emekliye zaten ölü gözüyle bakılıyor” sözleriyle karşılık verdi.

 ’67 yaşındayım, böyle düzen görmedim’

Emekli infaz koruma baş memuru olduğunu bir vatandaş, “27 yıl hizmet ettim bu devlete. Yaşım 67, ben daha böyle bir düzen görmedim. Pandemide hep içeride kaldık. Çok vahim bir olay. Allah sizin yardımcınız olsun, inşallah bu memleketi siz düzelteceksiniz. Ben eminim ve size güveniyorum.” dedi.

 ‘Oyumuz sizin, hesabını sorun’

Bir diğer vatandaş ise Babacan’dan isteğini şu sözlerle aktardı: “Bütün oylarımız sizin, bir tek dileğimiz var. Başa geldiğiniz zaman bu hesapları sorun. Bizim sizden tek isteğimiz bu. Bizi bu hallere düşürdüler, hesabını sorun. Biri sizin elinizde diğeri bizim elimizde artık. Yolunuz açık olsun.”

 ‘Gençlerimizin arkasında durun’

Babacan, “Gençlik, ‘Okullarımızı bitirdiğimiz zaman arkamızda olsunlar’ diye önerilerde bulunuyorlar” diyen bir vatandaşa “Haklılar, şu anda gençlerin en önemli problemi işsizlik” sözleriyle karşılık verdi.  Vatandaş, “Ben videolarınızı izliyorum, sosyal medyadan da sizi takip ediyorum. Kepez’deki emekçi kadınlarımızın size çok selamları var” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.